Νίκος Κωστένογλου: θα ανέβουμε !


Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Άρη:

Για τον αγώνα: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους. Εκανε όμως το καλύτερο του παιχνίδι. Στα πρώτα δευτερόλεπτα θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ με τον Ίλιτς. Στη συνέχεια ο αντίπαλος ισορρόπησε και είχε μία φάση. Και πάλι είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή που άλλαξε τα σχέδια μας. Στο δεύτερο μέρος δεν δημιουργήσαμε ιδιαίτερες φάσεις, αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας. Το σημαντικό όμως είναι ότι τα παιδιά το πίστεψαν και πήραν μία πολύτιμη νίκη. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια

τους. Οσο προχωράμε, το μονοπάτι γίνεται πιο δύσβατο και πιο στενό».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είχα πει ότι θα ξαναδούμε έναν Άρη που δεν θα ικανοποιεί. Είναι μία μικρή περίοδος αυτή που διανύουμε. Αυτό που πιστεύω μέσα μου, είναι ότι ο Άρης θα βρίσκεται στην πρώτη δυάδα. Το πιστεύω ακράδαντα. Είναι δύσκολο. Θέλω και ελπίζω να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Αυτή η νίκη, μας δίνει θάρρος και πίστη. Απώτερος σκοπός, είναι το αποτέλεσμα».

Για τον τραυματισμό του Μπαργκάν:«Δεν ξέρω το διάστημα που θα μείνει έξω. Θα το δει ο κ. Πανταζής. Δύσκολα πάντως θα παίξει στα επόμενα δύο παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα