Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει προσεγγίσει ωραία το ντέρμπι ο Λεμονής -Οι σκέψεις για την 11άδα»


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τις σκέψεις του Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

«Έχει κάνει μία σωστή προσέγγιση ο Λεμονής. Δύο – τρεις φορές τον άκουσα στη συνέντευξη που έδωσε

ενόψει του αγώνα. Ότι δεν είναι “τελικός” για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σωστή και έξυπνη η τακτική που ακολουθεί ο Λεμονής στο ψυχολογικό κομμάτι, για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο την πίεση που υπάρχει στην ομάδα και τον κόσμο. Ποτέ δεν ωφελεί τέτοιο κλίμα μία ομάδα για ένα τέτοιο ματς», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια είπε την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Προτό. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι ο Ελαμπντελαουί, ο Μποτία, ένας από τους Σισέ, Νικολάου και Ένγκελς ως παρτενέρ του Ισπανού, και Φιγκέιρας ή Κούτρης.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ρομαό, Οφόε και Φορτούνης, με τον Πάρντο και Ανσαριφάρντ στην επίθεση. Λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον Σεμπά ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται τους Μάριν, Καρσελά και Ανδρούτσο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα