Νέα Δημοκρατία κατά ΣΥΡΙΖΑ: Fake news από μία fake κυβέρνηση


Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για fake news από μία fake κυβέρνηση απαντώντας στις έμμεσες κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα ότι πολλές ειδήσεις

που μεταδίδονται για δημοσιονομικές αστοχίες και προβλήματα στις αξιολογήσεις, δεν είναι απλώς «πλαστές» (fake news), αλλά και «απελπισμένες».

«Όταν δεν τους βγαίνει στο οικονομικό πεδίο το σχέδιο, ανακαλύπτονται χολέρες και πανούκλες στα νοσοκομεία» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε έντονα σημειώνοντας ότι ««Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα. Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης...».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Fake news από μια fake Κυβέρνηση.Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα.

Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης...».

Keywords
Τυχαία Θέματα