ΝΔ: Επίθεση Λυμπερόπουλου κατά Μητσοτάκη για την προσχώρηση της Δράσης


Την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της ΔΑΚΜΜΕ Ταξί για την προσχώρηση της Δράσης στη ΝΔ αποτυπώνει ανακοίνωση που εκδόθη την Παρασκευή, με τον επικεφαλής της παράταξης να Θύμιο Λυμπερόπουλο να ασκεί κριτική σε υψηλούς τόνους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως στην παράταξη, που υποτίθεται ότι εκφράζεται μέσα από τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό (αυτό ορίζει

η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος) προσχώρησε η «Δράση» και ο Θοδωρής Σκυλακάκης. Και μάλιστα με συγκεκριμένη αποστολή όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα.

«Ας υπενθυμίσει κάποιος στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ότι το προηγούμενο πέρασμα της από την κυβέρνηση, σκότωσε την επιχειρηματικότητα και έκλεισε το δρόμο σε νέες επενδύσεις. Όσο για τις Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις φρόντισε να τις εξαφανίσει με συνοπτικές νεοφιλελεύθερες διαδικασίες» αναφέρεται.

Υπογραμμίζει ότι τα πρόσωπα με τα οποία στελεχώνει την παράταξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ήδη απορριφθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού. «Μάλλον ήρθαν λίγο νωρίτερα οι απόκριες» σχολιάζεται στην ανακοίνωση.

«Εμείς, ως ΔΑΚΜΜΕ ΤΑΞΙ δεν χωράμε και δεν θέλουμε να χωράμε σε αυτό το νεοφιλελεύθερο παραμύθι. Χαρούμενα όνειρα ,με εφιαλτικά πρόσωπα δεν υπάρχουν» αναφέρεται.

«Θέλουμε πίσω τη δική μας Νέα Δημοκρατία. Την αυθεντική, όχι την αποκριάτικη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα