Μόνο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τίποτ’ άλλο!

13:21 7/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Άκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ. “Τι άλλο να ψηφίσεις; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο” δήλωσε καθισμένος αναπαυτικά στην πολυθρόνα απέναντι από τον Σρόιτερ.

Μου θύμισε εκείνον τον τύπο με τα λίγα δόντια, τα μακριά μαλλιά και τα γυαλιά: “Μόνο ΠΑΣΟΚ” δήλωνε πριν λίγα χρόνια επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του κόμματος. “Μόνο;” τον ρωτάει ο δημοσιογράφος.

“Δεν υπάρχει τίποτ’ άλλο!” συνεχίζει ακάθεκτος εκείνος ανεβάζοντας τον τόνο του σαν να καίγεται

το σπίτι του.

Να που φτάσαμε το 2017, ένας ξεδοντιασμένος παππούς να λέει "μόνο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τίποτ' άλλο"....

Ο Άκης ΣΥΡΙΖΑ; Πού είναι το περίεργο; Εδώ ο Τσίπρας το παίζει Παπανδρέου (Ανδρέας) του ’80. Μέχρι και τη φωνή του μιμήθηκε. Καμιά Μιμή μην βρει μόνο γιατί θα τον κουτσουλήσει η Περιστέρα.

Ο Άκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Ε, και; Εδώ έγιναν τόσοι και τόσοι άλλοι καταπράσινοι πασόκοι, υπουργάρες του Τσίπρα.

Ο Κουρουμπλής που δήλωσε προχθές ότι αυτός έχτισε το ΠΑΣΟΚ. Ο Σπίρτζης που ανακάλυψε όψιμα τις ατασθαλίες των πρώην συντρόφων του. Η Τζάκρη που άκουγε Γιώργο Παπανδρέου και έλιωνε. Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νϊκος Τόσκας, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο πρώην ΚΚΕ και πρώην σύμβουλος του ΓΑΠ νυν ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς και τόσοι ακόμη.

Ο Άκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ζει μια απλή ζωή, δεν έχει σπίτια, δεν έχει λεφτά, δεν έβαλε το δάχτυλο στο μέλι όπως δήλωσε. Που τον φυλάκισαν επειδή πήρε όπλα από τους Ρώσους και όχι γιατί ξεκοκκάλισε κάτι δισ. μίζες με τα εξοπλιστικά.

Ο Άκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Καλά και ο Γιάννος έλεγε "για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι, σύντροφοι".

Ο Άκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί σάμπως τον Αλέξη Τσίπρα τον ψήφισε το 3% των συριζαίων στην κάλπη; Πώς έγιναν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ πιο μικρά και από το σύμφωνο σταθερότητας;

Πόσο κόσμο ξέρετε που μετατράπηκε εν μια νυκτί σε ακραιφνώς επαναστατικό αγανακτισμένο πολίτη που δεν ανέχεται άλλο τα λαμόγια; Απλώς αυτό έτυχε να συμβεί μόλις επεβλήθησαν τα μνημόνια. Και έψαξαν να αγοράσουν ελπίδα από όποιον την πουλούσε πιο πρόθυμα και πιο πειστικά.

Το θέμα δεν είναι αν ο Άκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε ΠΑΣΟΚ του Άκη.

Αν όλο αυτό δεν είναι ένα καταχθόνιο σχέδιο του Τσοχατζόπουλου με τους πρώην συντρόφους του στο ΠΑΚ και στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να πλήξουν την - εγνωσμένη - αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τρωθεί στην συνείδηση της κοινής γνώμης το ηθικό πλεονέκτημα των συντρόφων του Αλέξη, τότε είναι απλώς μια γκροτέσκο ιστορικών διαστάσεων φάρσα.

Και όπως έλεγε ο φίλος του Τσακαλώτου, ο Κάρολος Μαρξ η ιστορία επαναλαμβάνεται, ενίοτε ως φάρσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα