Μια... θηλιά στα χέρια του καθένα μας

14:11 3/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

Μια πραγματική ιστορία μεταφέρεται το 1950 στην μεγάλη οθόνη από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ και... 67 χρόνια μετά ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Αργώ.

Μια παράσταση εμπνευσμένη από το αληθινό γεγονός της δολοφονίας ενός 14χρονου μαθητή από τους συμμαθητές του το 1924, «Η θηλιά», έρχεται να μας προβληματίσει για τα πιο… σκοτεινά ένστικτα που μπορεί να κρύβει ο καθένας μας.

Δυο φίλοι, δολοφονούν έναν συμφοιτητή τους ωθούμενοι από την επιθυμία να βιώσουν την εμπειρία του τέλειου φόνου, ενώ στην συνέχεια κρύβουν το πτώμα σε ένα μπαούλο και στήνουν

ένα μακάβριο πάρτι γύρω από την κρυμμένη σορό του, με προσκεκλημένους μεταξύ άλλων τον πατέρα του θύματος, την αρραβωνιαστικιά του, τον πρώην της αλλά κι έναν ιδιαίτερα ευφυή καθηγητή τους.

Αγαπημένοι ηθοποιοί σε πολύ ενδιαφέρουσες ερμηνείες, διάλογοι με μηνύματα που δεν μπορούν να σε αφήσουν αδιάφορο και να μην φύγεις με τον προβληματισμό για το πόσο οριακά κοντά μπορεί να είσαι στα πιο ακραία σου ένστικτα. Πολλές μεταφορές και αλληγορίες στην προσπάθεια εξέλιξης της ιστορίας στο σανίδι…

Keywords
Τυχαία Θέματα