Μεγάλη νίκη στην Τούμπα και πρωτιά για την ΑΕΚ


Πολύ μεγάλη νίκη και... εκδίκηση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ από τον χαμένο τελικό. Η Ένωση ήταν καταπληκτική μέσα στην Τούμπα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και με γκολ του Ντίντακ Βιλά κατάφερε να φύγει νικήτρια με 1-0 και να πιάσει κορυφή από το ξεκίνημα της διαδικασίας των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ

κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 10' όταν ο Μάνταλος έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ντίντακ, που είχε μπει στην περιοχή, και ο Ισπανός με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Η Ένωση συνέχισε να είναι πολύ απειλητική σε όλο το πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 20' είχε άλλες τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, με τον Γλύκο να λέει "όχι".

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει, προσπάθησε να γίνει απειλητικός για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά οι παίκτες του Χιμένεθ ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι αμυντικοί και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν στο γκολ, διατηρώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Αυτή η νίκη φέρνει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ με 3 βαθμούς, με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να έχουν δύο και τον Πανιώνιο έναν.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος (46' Κίτσιου), Λέοβατς, Βαρέλα (66' Μαλεζάς), Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος (57' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος (72' Μπακασέτας), Μάνταλος (72' Γιόχανσον), Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (62' Αλμέιδα).

Keywords
Τυχαία Θέματα