"Μασάζ" Γιούνγκερ σε Τσίπρα για τα προαπαιτούμενα


Νέα ώθηση από τον Ζαν Κλοντ Γικούνκερ προς τον Αλέξη Τσίπρα σημειώθηκε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε επικεφαλής της Κομισιόν με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκπρόσωπος του πρώτου, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν είπε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης προς του δημοσιογράφους πως η επικοινωνία ταν πολύ εποικοδομητική και έγινε σε καλό κλίμα. "Όλοι ξέρουν το πόσο χρόνο και ενέργεια έχει διαθέσει ο πρόεδρος της Κομισιόν προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, έστω κι αν ορισμένοι προσπαθούν να πάρουν πάνω τους τη δόξα", είπε.

Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές ο υπαινιγμός αφορούσε τον Φρανσουά Ολάντ και τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη διάσωση της Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν πρόσθεσε ότι συζητήθηκαν οι τελευταία εξελίξεις σε σχέση με τη δεύτερη αξιολόγηση και γενικότερα το ελληνικό πρόγραμμα, ενώ υπενθύμισε ότι τη Δευτέρα για τα θέματα αυτά θα βρίσκεται στην Αθήνα ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί.

Keywords
Τυχαία Θέματα