"Μάχη" Λάζαρου για μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Από ποιον... απειλείται


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πάει στον Ολυμπιακό με σκοπό να αγωνιστεί ως βασικός, ωστόσο μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα γι' αυτόν. Και σίγουρα θα χρειστεί μεγάλη προσπάθεια για να νικήσει τον ανταγωνισμό που δεδομένα θα υπάρχει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν σύμφωνος για να πάρει ο Ολυμπιακός τον Λάζαρο, αλλά έχει ζητήσει ακόμα δύο εξτρέμ προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα άκρα της ομάδας, καθώς είναι ένας

προπονητής που του αρέσει να παίζει η ομάδα του από τα άκρα.

Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραγκωνιστεί, καθώς, αν το αξίζει, ο Πέδρο Μαρτίνς θα του δώσει φανέλα βασικού, αφού φημίζεται πως είναι ένας ακριβοδίκαιος τεχνικός.

Την ίδια στιγμή, λέγεται πως ο ένας από τους δύο επιθετικούς που θα αποκτηθεί, θα μπορεί να παίζει και στα πλάγια της επίθεσης (βλέπε Φαμπρίσιο). Επομένως, θεωρητικά, και ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέγει κάθε φορά ο τεχνικός των Πειραιωτών, υπάρχει ένας ακόμα «ανταγωνιστής» για τα εξτρέμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τα «φτερά» υπολογίζεται και ο νεαρός Μάριος Βρουσάι, τον οποίο στο λιμάνι τον πιστεύουν πολύ και αναμένεται τη νέα σεζόν να του δώσουν αρκετές ευκαιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Keywords
Τυχαία Θέματα