Λονδίνο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας - 11 τραυματίες (pics &vid)


Σε 11 ανέρχονται οι τραυματίες από το περιστατικό με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων της βρετανικής πρωτεύουσας, εννέα εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, φέροντας κυρίως τραύματα στα πόδια και το κεφάλι.

Η περιοχή αποκλείστηκε σχεδόν αμέσως, ενώ το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Αρχές στην έρευνα του περιστατικού

Η «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε, όταν έπεσε πάνω σε δύο άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Ο

οδηγός του οχήματος έχει ήδη συλληφθεί από την αστυνομία, που επιβεβαίωσε το περιστατικό και ζήτησε από πολίτες που έχουν πληροφορίες για αυτό να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Inmediaciones de Natural History Museum #Londres Hombre reducido en el suelo antes de que llegue policía, no sabemos q pasa. @OndaCero_es pic.twitter.com/4tAQhwEpf5

— RR NEWS (@RosaRodaNews) October 7, 2017

Τα κίνητρα του δράστη είναι, προς το παρόν, άγνωστα. Η αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό, να επικοινωνεί μαζί της, ενώ αναφέρει ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικές έρευνες. Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, ενημερωνόταν συνεχώς από τις Αρχές.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Exhibition, στο Νότιο Κένσιγκτον.

Η Σκότλαντ Γιαρντ έγραψε στο Twitter ότι το περιστατικό κοντά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου είναι ένα τροχαίο ατύχημα και δεν αντιμετωπίζεται από τις Αρχές ως ένα «περιστατικό που σχετίζεται με την τρομοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα