Ληστεία με πυροβολισμούς στην Κηφισιά - Δυο τραυματίες


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Άμεση Δράση για τον εντοπισμό δραστών ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ληστεία με Καλάσνικοφ σημειώθηκε περίπου στις 3 μ.μ., στο λογιστήριο του «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά, ενώ έχουν τραυματιστεί δύο υπάλληλοι, τους οποίους έχουν πυροβολήσει στα πόδια. Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν εναντίον περιπολικού

που μόλις είχε φτάσει στο σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στην Εθνική οδό πυρπόλησαν το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν και διέφυγαν με ασημί όχημα.

Το δεύτερο όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν. Δέχθηκαν, όμως, καταιγισμό ριπών από καλάσνικοφ και αναγκάστηκαν να σταματήσουν την καταδίωξη. Πρόκειται για ένα ΙΧ μάρκας «Audi», το οποίο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που καταδίωκαν τους δράστες, στην οδό Αγίου Γεωργίου, που οδηγεί στην Χασιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα