Λαμία - Παναθηναϊκός 1-1: Νέα ''γκέλα'' εκτός έδρας για τους ''πράσινους''


Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσίασε το... γνωστό «κακό» πρόσωπό μακριά από τη Λεωφόρο στο πρώτο μέρος και βρέθηκε μάλιστα να «κυνηγά» τους γηπεδούχους στο σκορ. Στο 37ο λεπτό, μετά από σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κοντράροντας σε Κουλιμπαλί και Χουλτ.

Στην επανάληψη, η εικόνα του «τριφυλλιού» βελτιώθηκε αισθητά, μετά τις διορθωτικές κινήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος είδε πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Μουνιέ. Ωστόσο, οι «πράσινοι» αδυνατούσαν να βρουν δίοδο πρόσβασης στην εστία του Παπαδόπουλου.

Όλα άλλαξαν στο 85ο

λεπτό, όταν ο Μολίνς πήρε την «πάρε βάλε» πάσα του Βιγιαφάνιες και βρήκε στόχο, νικώντας τον Παπαδόπουλο (1-1). Ο Παναθηναϊκός ανέβασε «στροφές» στα εναπομείναντα λεπτά, έψαξε την ανατροπή, φτάνοντας μια «ανάσα», αλλά η προσπάθεια του σκόρερ Μoλίνς στο 92' βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μεντίνα (65’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (86’ Ντακόλ).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (70’ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46’ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (62’ Καμπέσας), Μολίνς.

Keywords
Τυχαία Θέματα