Λ. Ντάναμ: Με... κυτταρίτιδα σε εξώφυλλο περιοδικού

19:13 4/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Το περιοδικό Glamour στο τελευταίο του εξώφυλλο φιλοξενεί τις πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς «Girls», Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams και Zosia Mamet.

Η Lena Dunham φορά ένα φούτερ κι ένα κοντό σορτς, που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της, όπου μπορείτε να διακρίνετε... κυταρρίτιδα! Το περιοδικό αποφάσισε να μην επεξεργαστεί με photoshop τα πόδια της ηθοποιού, οπότε η ίδια να φιγουράρει στο εξώφυλλο με τους μηρούς της σε «πλήρη ατελή έκθεση, αφήνοντας την κυτταρίτιδα να κάνει τη δουλειά της»- όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Lena Dunham, δήλωσε πως είναι πανευτυχής με την απόφαση του περιοδικού και δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είτε συμφωνείς με την πολιτική μου, σου αρέσει το σόου μου ή ταυτίζεσαι με ό,τι κάνω, δεν έχει σημασία- το σώμα μου δεν είναι δίκαιο παιχνίδι. Κανενός δεν είναι, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το χρώμα ή την ταυτότητα φύλου του. Και υπάρχει ένα μέρος για όλους εμάς που μπορούμε να αναγνωριστούμε ως όμορφοι. Ευχαριστώ τις γυναίκες στο Χόλιγουντ (και το Instagram!) που ανοίγουν το δρόμο, εμπνέουν και εξομαλύνουν την θηλυκή φιγούρα σε μορφή» γράφει στο μήνυμά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα