Κορυφώνεται η κόντρα ΝΔ-Καμμένου - Να ετοιμάσει την απολογία του για την υπόθεση του "Noor 1"


Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον Πάνο Καμμένο, μετά και τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και την αναδίπλωσή του αναφορικά με τα όσα είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Καμμένος είπε

πώς «δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας, αλλά η Ελλάδα έχει Σύνταγμα, που προβλέπει ότι η κυρίαρχη θρησκεία στην Ελλάδα είναι η ορθόδοξη».

Εξηγώντας την έντονη αντίδρασή του, είπε ότι «τέτοιου είδους δηλώσεις αφορούν τον καθένα και τα πιστεύω του, όταν, όμως, γίνονται από τον πρόεδρο της Βουλής έχουν ανάγκη μιας απάντησης από εμάς τους ΑΝΕΛ, που μετέχουμε στην κυβέρνηση».

Την ίδια ώρα, όμως, στην ερώτηση αν τέτοιου είδους δηλώσεις ή άλλα θέματα, όπως οι παρελάσεις μπορούν να προκαλέσουν ρήξη στην κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται πολλά, ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό».

ΝΔ: Να ασχοληθεί με την απολογία του για τις επικοινωνίες με ισοβίτη

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας στο ΣΚΑΪ ήρθε η ανακοίνωση της ΝΔ. «Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία».

«Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους», συνεχίζει η ΝΔ και καταλήγει: «Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου

«Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος της ΑΝΕΛ στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Η αναπάντηση από τη ΝΔ, ήταν η εξής: «Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα