Κορυφαίος ρεπόρτερ ΠΑΟΚ προανήγγειλε μεταγραφή-βόμβα !


Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πληρέστερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν πώς παίζεται το παιχνίδι, όπως σχολίασε στο sportdog.gr ο Σταύρος Κόλκας, αναφορικά με τo επόμενο πρωταθλήμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε ακόμα για την έλευση του Στανόγεβιτς στον Δικέφαλο, για την πιθανότητα να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ

ο Βιεϊρίνια και σε ποια θέση θα παίζει, αλλά και στα παιχνίδια που εμπλέκουν οι μάνατζερ τους Θεσσαλονικείς.

Ο Στανόγεβιτς και ο... Τεννές

Σταύρο, ποια είναι η άποψή σου για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ; Στους οπαδούς είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες για μεγαλύτερο όνομα, αλλά προτιμήθηκε η λύση τύπου Ίβιτς.

"Όσο κι αν ακούγεται κάπως, ο Στανόγιεβιτς έχει πολύ καλύτερο βιογραφικό και από τον Τούντορ και από τον Ίβιτς που είναι οι δύο επιλογές. Έχει αποδειχτεί και αυτό αφορά όλες τις ομάδες, πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πέσει τόσο σε επίπεδο, που η επιλογή τύπου Στανόγιεβιτς, Χάσι κτλ, είναι η εφικτή. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά το μόνο που πρέπει να σκέφτεται, είναι πως οι παράγοντες των ομάδων τους, έφτασαν το ποδόσφαιρο στο σημείο μηδέν. Αυτή είναι η αλήθεια και αν δεν την αντιμετωπίσεις, του χρόνου ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ θα μπορεί να φέρει στην ομάδα του τον Μπάμπη τον Τεννέ και στην καλύτερη τον Γιώργο Παράσχο.

Χωρίς να είναι μομφή για τους δύο πολύ καλούς Έλληνες προπονητές, χρησιμοποιώ τα ονόματά τους για να καταλάβει ο αναγνώστης πως δεν είμαστε καλά. Κανένας δεν μας παίρνει στα σοβαρά στην Ευρώπη και το κακό είναι πως έχει δίκιο".

"Πιστεύω θα γίνει του Βιεϊρίνια"

Πόσο κοντά στην επιστροφή Βιεϊρίνια βρίσκεται ο ΠΑΟΚ; Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης (χρήματα, διάρκεια συμβολαίου κ.λπ.) και κυρίως σε ποια θέση θα αξιοποιηθεί; Γιατί έχει καθιερωθεί ως δεξί μπακ στην Γερμανία.

"Ο Βιεϊρίνια είναι ένα σενάριο που παίζει κάθε καλοκαίρι. Είναι από τις κλασικές περιπτώσεις που πρέπει να βάλεις τον παίκτη να πιέσει για να κατέβουν οι απαιτήσεις της ομάδας του, οι οποίες σύμφωνα με επίσημη δήλωση είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ. Νομίζω θα πάρει χρόνο, αλλά ελπίζω να γίνει.

Η θέση του είναι μεσοεπιθετικός. Εκεί έπαιξε μπακ γιατί έτσι βόλεψε το ρόστερ και έτσι απέκτησε μία χρησιμότητα. Φέτος έκανε αρκετά παιχνίδια πάντως ως εξτρέμ και εδώ εξτρέμ θα παίξει και δεύτερος φορ αν παίξει ο ΠΑΟΚ 4-4-2".

"Βάλε μέσα τον Σιαμπάνη"

Τι γίνεται με τον τερματοφύλακα, που θέτουν όλοι ως πρώτο στόχο; Ακούστηκε το όνομα του Πασχαλάκη, υπάρχει και εκείνο του Ζίφκοβιτς. Τι περισσότερο θα μπορούσαμε να πούμε;


"Θα ακουστούν αρκετά ακόμη. Νομίζω πως δεν παίρνει τον ΠΑΟΚ να κλείσει κάποιον τερματοφύλακα που να αφήνει ερωτηματικά. Του Πασχαλάκη ακούστηκε για δεύτερος εννοείται αλλά εγώ διαφωνώ με αυτό. Αφού λες πως έχεις το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας που ονομάζεται Μάριος Σιαμπάνης, βάλτον να παίξει. Για τον Ζίφκοβιτς, ναι μεν έκανε πολύ καλή σεζόν με την Ξάνθη, αλλά δεν τον έχουμε δει σε ομάδα με μεγάλη πίεση. Δεν τη λες σίγουρη λύση".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός μπήκε σφήνα για παίκτη που θέλει ο ΠΑΟΚ, τον Παζντάν. Τι βλέπεις σε αυτή την υπόθεση; Περιμένεις να υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες καταστάσεις μέσα στο καλοκαίρι;

"Μανατζεροπαιχνίδια. Σε μία αγορά που είναι αστεία πλέον και δύο ομάδες κυρίως δίνουν μεγάλα συμβόλαια, οι μάνατζερ θα παίξουν το χαρτί τους. Εγώ αντιλαμβάνομαι πως όποιος μάνατζερ προτείνει παίκτες και στους δύο, μάλλον κόβονται με το καλημέρα".

"Φέτος δε θα έχει ...Βασσάρα"

Για το τέλος, η ερώτηση που θα κυριαρχήσει το φετινό καλοκαίρι: Είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν; Τι χρειάζεται να κάνει; Πού υπερτερεί και πού στερεί σε σχέση με τους Πειραιώτες;

"Πρώτα να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία με την ΕΠΟ να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει πιο πλήρες ρόστερ, ο Ολυμπιακός όμως ξέρει το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως πλεονέκτημα θα έχει αυτός που θα σκεφτεί πιο ποδοσφαιρικά.

Να μου επιτρέπεις να πιστεύω πως κανένας από τους δύο δεν έχει υψηλό επίπεδο ποδοσφαιρικής προσέγγισης, όντας προσωποκεντρικά κλαμπ. Κλαμπ του μεγαλομετόχου τους.

Θα μετρήσει αρκετά το ξεκίνημα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός εκεί έκανε τη διαφορά και στον μήνα Βασσάρα που πήρε πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε. Φέτος δε νομίζω να έχουμε τέτοια φαινόμενα. Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο πιο σταθερός".

Keywords
Τυχαία Θέματα