«Κοιτάζει» τον Λούκας Πέρεθ η Νιούκαστλ


Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Sun», στη μεταγραφική λίστα της νεοφώτιστης Νιούκαστλ βρίσκεται ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, ο οποίος δεν «έπιασε» στην Άρσεναλ και αναμένεται να αποχωρήσει από το Λονδίνο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να συνεχίσει την... ισπανοποίηση στις «Καρακάξες», μετά τον μονοετή δανεισμό του Ισπανού μέσου Μικέλ Μερίνο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ ψάχνεται για έναν επιθετικό και είναι έτοιμη να προσεγγίσει

τον παραγκωνισμένο Ισπανό Λούκας Πέρεθ, ο οποίος βρίσκεται στην με το ένα πόδι εκτός «Emirates», αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού της Άρσεναλ, Άρσεν Βενγκέρ.

Στην Νιούκαστλ είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του 29χρονου Ισπανού, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Η αισιοδοξία βασίζεται στο ότι θα του προσφέρουν μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στην Άρσεναλ, μια σίγουρη θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας και την ευκαιρία να «κληθεί» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας, ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα