Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-3: Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ!


Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-3: Άνετο απόγευμα για την ομάδα του Λουτσέσκου στο νησί των Φαιάκων, με τον Μάτος (23') να ανοίγει τον ''χορό'' και τους Τζάλμα (57') και Πέλκα (78') να ολοκληρώνουν το επιτυχημένο πέρασμα του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήθελε να δώσει εκ νέου... δικαιώματα στους δύο βασικούς ανταγωνιστές της για την πρώτη θέση της κατάταξης, περνώντας με άνεση από την Κέρκυρα,

καταλαμβάνοντας προσωρινά την κορυφή της Super League.

Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟΚ ο Λέο Μάτος στο 23ο λεπτό, όταν ο Βιεϊρίνια σημάδεψε τον Βραζιλιάνο μπακ μετά από εκτέλεση φάουλ και εκείνος με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, βάζοντας τα πράγματα σε μια... σειρά για τον ''δικέφαλο του Βορρά'' (0-1, 23').

Το προβάδισμα του ΠΑΟΚ με ένα τέρμα παρέμεινε καθ' όλη την υπόλοιπη διάρκεια του ημιχρόνου, μέχρις ότου μιλήσει η κλάση του Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος με πανέμορφο τρόπο (λόμπα από πλάγια θέση) νίκησε τον πορτιέρε των γηπεδούχων, κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του (0-2, 53').

Χάρη στο προβάδισμα των δύο τερμάτων που απέκτησε, η ομάδα του Λουτσέσκου αντιμετώπισε δίχως άγχος τα εναπομείναντα λεπτά, βρίσκοντας μάλιστα ένα ακόμη γκολ, με τον νεαρό Πέλκα να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 78ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα