Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες που κατοικούν στην Αλεξάνδρεια

16:32 9/4/2017 - Πηγή: Pagenews

Όλοι καλά είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην Αλεξάνδρεια, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Γενικός Πρόξενος Εμμανουήλ Κακαβελάκης.

Ο Έλληνας Πρόξενος μάλιστα επεσήμανε ότι υπήρξε ένας Έλληνας που βρέθηκε κοντά στην επίθεση της Αλεξάνδρειας, καθώς σημειώθηκε λίγα μόλις τετράγωνα από τον ναό του Αγίου Σάββα -όπου λειτούργησε ο Πατριάρχης Θεόδωρος- ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό.

Από το πρωί και ο Πρέσβης στην Αίγυπτο Μιχαήλ Χρήστος Διάμεσης βρίσκεται

σε συνεχή επαφή τόσο με τους δύο Έλληνες Γενικούς Προξένους στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια καθώς και τις κατά τόπους Ελληνικές Κοινότητες.

Τα θερμά του συλλυπητήρια και την οδύνη του ελληνικού λαού προς τον Πρόεδρο της Αιγύπτου και τον αιγυπτιακό λαό, εξέφρασε από το Μεσολόγγι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τις επιθέσεις καταδίκασε και το ΥΠΕΞ, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε: «Η βομβιστική επίθεση σήμερα στην Αίγυπτο συνιστά τυφλό, ισλαμικό, τρομοκρατικό φανατισμό και θρησκευτική μισαλλοδοξία. Δεν πρόκειται πλέον για καμπανάκια. Καμπάνες χτυπάνε για την Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα