Κ. Καρντάσιαν: Τα ξαναβρήκε με τον πατέρα των παιδιών της


Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Σκοτ Ντίσικ, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χωρισμού.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η μεγαλύτερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν τα ξαναβρήκε με τον επί πολλά χρόνια αγαπημένο της, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι που έκαναν οικογενειακώς, και τώρα μένουν ξανά στο ίδιο σπίτι!

Ο χωρισμός της 37χρονης Κόρτνεϊ πριν από ένα

χρόνο είχε σχολιαστεί εκτενώς από τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, που ισχυρίζονταν ότι η μεγαλύτερη Καρντάσιαν είχε αγανακτήσει από την «άτακτη» ζωή του καλού της, ο οποίος φωτογραφιζόταν κάθε εβδομάδα σε πάρτι με άγνωστες καλλονές. Ωστόσο, η αδελφή της Κιμ φρόντισε να διατηρήσει καλές σχέσεις με τον Ντίσικ, κυρίως για το καλό των τριών παιδιών τους, και τον συναντούσε τακτικά όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, η σχέση τους αναθερμάνθηκε κατά τη διάρκεια κάπως πρόσφατων οικογενειακών διακοπών και τα πράγματα πλέον δείχνουν καλύτερα και για τους δυο τους, αφού η διάθεση του Ντίσικ για «εξαλλοσύνες» έχει μειωθεί αρκετά την τελευταία χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα