Ιστορικό ντοκουμέντο: Το γράμμα που περίμενε την Εθνική στην Πορτογαλία το 2004 (pic)

15:23 4/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Pagenews.gr με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από την κατάκτηση του EURO στην Πορτογαλία, αποκάλυψε μια άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία.

Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, υπήρχε ένα γράμμα στα δωμάτια των παικτών, δίπλα από ένα καλάθι με φρούτα. Το γράμμα ήταν από τον διευθυντή του ξενοδοχείου και καλοσώριζε την αποστολή της Εθνικής μας στο ξενοδοχείο

"Santana" και στη χώρα της Πορτογαλίας.

Ανάμεσα στις ευχές για καλή διαμονή, οι διευθυντής του ξενοδοχείου ευχόταν και κάτι που εκείνη τη στιγμή που το διάβασαν οι παίκτες γέλασαν. Τι ήταν αυτό; Το πρώτο ματς του EURO, δηλαδή το Πορτογαλία - Ελλάδα, να επαναληφθεί και στον τελικό.

Οι ποδοσφαιριστές κατέβηκαν στο λόμπι, το συζητούσαν μεταξύ τους και γελούσαν, αποκαλώντας... τρελούς τους ανθρώπους του ξενοδοχείου. Τελικά το γράμμα αποδείχτηκε προφητικό. Το Πορτογαλία - Ελλάδα ήταν το ζευγάρι του τελικού, κλείνοντας τη διοργάνωση όπως την άνοιξε. Με νικητές τους Έλληνες.

13 χρόνια μετά, το Pagenews.gr φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας ένα ιστορικό ντοκουμέντο. Εκείνο το προφητικό γράμμα, με την υπογραφή του διευθυντή, όπως ακριβώς το έπιασαν στα χέρια τους οι παίκτες της Εθνικής. Μεταφρασμένο στα ελληνικά (με όχι και την... καλύτερη δυνατή μετάφραση η αλήθεια είναι), με όλες τις ευχές και φυσικά με την μεγαλύτερη όλων, δηλαδή την αντάμωση των δύο ομάδων στον τελικό.

Δείτε το:

Keywords
Τυχαία Θέματα