Ισπανία: Αστόχησε σε πέναλτι υπό την απειλή... θανάτου (vid)


Η αναμέτρηση της Club Natación Almería με τη CD Tiro Pichón de Málaga για το πρωτάθλημα Νέων βρισκόταν στο 89ο λεπτό με τη φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται (0-1), όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Ένα πέναλτι που έφερε εικόνες ντροπής στο γήπεδο, αφού οπαδοί της Μάλαγα αποφάσισαν να... μπουκάρουν στο γήπεδο και να προκαλέσουν επεισόδια, απειλώντας πως θα δείρουν ακόμα και τα μικρά παιδιά που αγωνίζονταν αν το πέναλτι καταλήξει στα δίχτυα.

"Είκοσι οπαδοί που φορούσαν φανέλες της CD Tiro Pichón de Málaga

μπήκαν στο γήπεδο και πετούσαν μπουκάλια με νερό, χτυπώντας ταυτόχρονα τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Club Natación Almería. Ένας από αυτούς με χτύπησε στην πλάτη με τα δυο του χέρια. Όλοι οι εισβολείς εκτόξευσαν απειλές θανάτου σε εμάς και τον εκτελεστή του πέναλτι, εάν ευστοχούσε", ανέφερε χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

Τελικά, ο Αλμπέρτο ύστερα από συνεννόηση με τον τεχνικό και τους συμπαίκτες του αποφάσισε να αστοχήσει. Μπορεί η Club Natación Almería να μην κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά η άστοχη εκτέλεση του πιτσιρικά συνετέλεσε αποφασιστικά στην αποφυγή επεισοδίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα