Ήρθε η ώρα για το πιο υγιεινό Food Festival της ζωής σου!


Τα Food Festivals φαίνεται πως έχουν πια καθιερωθεί, αφού η αγάπη μας για το φαγητό είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ.

Ένα διαφορετικό διατροφικό φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ με "οικολογική" συνείδηση, υγιεινό, άρα σίγουρα διαφορετικό σε σχέση με ότι έχεις δει σε παρόμοιες διοργανώσεις, θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Καθώς η χορτοφαγική διατροφή (vegan) φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους φανατικούς οπαδούς χρόνο με το χρόνο, η ανάγκη του να έχει κι αυτή την δική της μεγάλη γιορτή στην πόλη μας,

ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Στις 9 Ιουλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για δεύτερη φορά.

Το Vegan Life Festival έρχεται να συστήσει (σε όσους δεν τον ξέρουν... ) τον vegan τρόπο ζωής μέσα από ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, συμμετοχή εταιρειών που παρέχουν vegan προϊόντα, να προσφέρει σε όλους λαχταριστά vegan φαγητά και γλυκά και να μας δείξει ότι το να φας καλά... γίνεται κι αλλιώς!

Μια διοργάνωση από αφοσιωμένους ανθρώπους και συλλογικότητες με ένα κοινό όραμα: να δείξουν πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο!

Συναυλίες και δημιουργική απασχόληση για παιδιά καθόλη την διάρκεια του φεστιβαλ, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο και κάτι επίσης σημαντικό... η είσοδος είναι δωρεάν!

Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις. Και το να αλλάξεις τη διατροφή σου είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα που ωφελεί όλους μας!

So stay tuned....

Keywords
Τυχαία Θέματα