Ιρλανδία: Το PornHub νίκησε κατά κράτος τον...τυφώνα Οφηλία - Τι έδειξαν τα στοιχεία (pics)


Στα στατιστικά της ημέρας όπου ο τυφώνας Οφηλία, χτύπησε την Ιρλανδία, όπως αυτά παρουσιάστηκαν από το PornΗub, φαίνεται πως το κανάλι με το πορνογραφικό υλικό έγινε ο καλύτερος πάροχος διασκέδασης για τους κατοίκους της χώρας που αναγκάστηκαν να περάσουν τις δύσκολες στιγμές σπίτι.

Το PornHub δημοσίευσε τα στατιστικά του στοιχεία, για την ημέρα που ο τυφώνας Οφηλία χτύπησε την Ιρλανδία, στις 16 Οκτωβρίου και από ό,τι αποδείχθηκε οι Ιρλανδοί, επειδή ήταν αναγκασμένοι να κλειστούν σπίτια τους για να σωθύν, βρήκαν τρόπο να διασκεδάσουν.

Το PornHub, από την πλευρά του, θεωρήσε ιδανικές τις συνθήκες για να ελέγξει τα στατικά του. Έτσι, στις 2:00 τα ξημερώματα η επισκεψιμότητα σε σχέση με τις άλλες συνηθισμένες μέρες, σημείωσε αύξηση 48%.

Ακολούθησε μία ύφεση, ενώ από τις 7:00 το πρωί άρχισε πάλι η θεαματική άνοδος που έφτασε ακόμη και το 53% στις 15:00. Όσον αφορά το φύλο των επισκεπτών, υπήρξαν και εκεί διαφορές. Στις 2:00 τα ξημερώματα οι άνδρες ήταν περισσότεροι κατά 53%, ενώ στις 3:00 ανέλαβαν ο γυναικείος πληθυσμός με την άνοδο του σε σχέση με τις άλλες ημέρες να φτάνει το 68%.



Keywords
Τυχαία Θέματα