Η πριγκίπισσα Leia μιλά για την σχέση της με τον Χ. Φορντ


Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση σε μια από τις διασημότερες και καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, το Star Wars, η Κάρι Φίσερ, γνωστή και ως πριγκίπισσα Leia, αποφάσισε να εκδώσει ένα άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο. Η Φίσερ αποκαλύπτει στο κοινό τι ακριβώς συνέβη πίσω από τις σκηνές και τις κάμερες της κορυφαίας, για τους φανατικούς του είδους και όχι μόνο, σειράς ταινιών.

Στο «The Princess

Diarist», όπως ονομάζεται το βιβλίο της, αποκαλύπτονται λεπτομερώς γεγονότα και συναισθήματα σχετικά με την τρίμηνη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή της, Χάρισον Φορντ.



Αρχικά επισημαίνει πως η σχέση τους ξεκίνησε μετά από ένα πάρτι γενεθλίων του σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας και πως ήταν ζευγάρι τη στιγμή που η ίδια ήταν 19 χρονών και ο Χάρισον Φορντ 33, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η Φίσερ αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ήταν τόσο έντονο. Ήμασταν ο Han με τη Leia μέσα στην εβδομάδα και η Κάρι με τον Χάρισον το σαββατοκύριακο».

H διάσημη ηθοποιός παραδέχεται μεταξύ άλλων την έλλειψη αυτοπεποίθησης που ένιωθε την περίοδο που όλος ο πλανήτης την έβλεπε ως μια από τις πιο γοητευτικές και σαγηνευτικές γυναίκες της εποχής. Η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά ότι απορούσε πως ένας άντρας τόσο επιτυχημένος και διάσημος μπορεί να γοητευτεί από μία γυναίκα σαν αυτή, αναφερόμενη φυσικά στη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό. Επιπλέον, αναφέρει πως είχε εμμονή και τρέλα με τον Φορντ πολύ πριν γίνει ο ίδιος δημοφιλής. «Ήμουν τόσο άπειρη, αλλά εμπιστευόμουν κάτι σε αυτόν. Ήταν ευγενικός», αναφέρει χαρακτηριστικά.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρισον Φορντ δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα παρά το γεγονός πως του δόθηκε η ευκαιρία, μιας και το βιβλίο έφτασε στα χέρια του ακριβώς πριν την έκδοσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα