Η Μις Αμερική δεν είναι απλά πανέμορφη, είναι και πυρηνικός επιστήμονας (pics)


Η Κάρα ΜακΚούλα είναι η νέα Μις Αμερική και όχι άδικα μιας και διαθέτει αυτό που λέμε “πακέτο”.

Εκτός από πολύ μα πολύ όμορφη, η Κάρα έχει ένα εντελώς διαφορετικό βιογραφικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Έχει πτυχίο χημικού και εργάζεται για τη ρυθμιστική επιτροπή πυρηνικών των ΗΠΑ. Είναι, ακόμη, μια κοπέλα με άποψη, καθώς με τις απαντήσεις προκάλεσε αντιδράσεις.

Όταν ρωτήθηκε για τα δικαιώματα στην

υγειονομική περίθαλψη, απάντησε ότι είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα, τονίζοντας: "Ως υπάλληλος της κυβέρνησης, έχω υγειονομική περίθαλψη και βλέπω από πρώτο χέρι ότι για να έχει κάποιος κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις δουλειά". Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση δεν άρεσε σε πολλούς, με χρήστες στο Twitter να την κατακρίνουν.

Η Κάρα δηλώνει πως δεν της αρέσει ο όρος "φεμινίστρια", υποστηρίζοντας πως προτιμά την "ισότητα". Σχόλιο που επίσης δεν άρεσε σε πολλούς.

Η 25χρονη γεννήθηκε στην Ιταλία, έχει ζήσει στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη Χαβάη, ενώ μεγάλωσε στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με το Associated Press. Στόχος της, όπως είπε, είναι να ενθαρρύνει όσα περισσότερα παιδιά και γυναίκες μπορεί να ασχοληθούν με την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά.



Keywords
Τυχαία Θέματα