Η Μελάνια Τραμπ με μαύρο δαντελένιο μαντίλι στο Βατικανό (pics)


Στο Βατικανό βρίσκεται το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ, με την Μελάνια Τραμπ να κάνει μια εμφάνιση διαφορετική από τις άλλες.

Φόρεσε μαντίλι στα μαλλιά, παρόλο που στη Σαουδική Αραβία δεν την είδαμε με χιτζάμπ ή μπούργκα.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής επισκέφθηκε μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το Βατικανό, πρώτη του στάση

στην Ευρώπη.

Μπορεί στη Σαουδική Αραβία να της επετράπη να μην ακολουθήσει την παραδοσιακή ενδυμασία των γυναικών, στο Βατικανό τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Μελάνια ντύθηκε, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο για να εμφανιστεί στον Πάπα Φραγκίσκο. Φόρεσε μακρύ μαύρο φόρεμα και δαντελένιο μαντήλι στα μαλλιά.

Η συνάντηση Τραμπ-Πάπα

Πάπας Φραγκίσκος και Ντόναλντ Τραμπ θα έχουν το πρώτο τους τετ α τετ, με τον Ποντίφικα να είναι ένας από τους επικριτές του Αμερικανού προέδρου. Οι δύο άνδρες είχαν ανταλλάξει οξείς χαρακτηρισμούς κατά την αμερικανική προεκλογική περίοδο.

Η συνάντηση του Τραμπ στο Αποστολικό Παλάτι στο Βατικανό, η τρίτη του στάση σε μια εννιαήμερη περιοδεία στο εξωτερικό που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, είναι μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του Αμερικανού προέδρου στις μεγάλες θρησκείες του κόσμου, όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Έχουν προηγηθεί μεταξύ άλλων συναντήσεις του με ηγέτες μουσουλμανικών κρατών στη Σαουδική Αραβία και περιηγήσεις σε ιερούς χώρους στην Ιερουσαλήμ.



Keywords
Τυχαία Θέματα