Η μεγάλη γιορτή του Ολυμπιακού για το 44ο πρωτάθλημα

22:57 7/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Μια μεγαλειώδη φιέστα για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου και 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, γιορτάζοντας με φαντασμαγορικό τρόπο την επιτυχία του.

Η ημέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς αφού λίγο μετά τις 16.00 στο Πάρκο των Πρωταθλητών παιδιά με τους γονείς τους διασκέδασαν για ώρες. Στις 19.00 άνοιξαν οι Θύρες με τον κόσμο να αδημονεί για την γιορτή και να μπαίνει γρήγορα για να πάρει την θέση του στην εξέδρα.

Το μουσικό πρόγραμμα άρχισε λίγο πριν τις 21.00 με

την Ζοζεφίν να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα χορευτικά της και τα τραγούδια της. Λίγο πριν είχαν μπει στο γήπεδο πολλά παιδιά των Σχολών και των Ακαδημιών με σημαίες της Ελλάδας και του Ολυμπιακού.

Στο μουσικό... μενού ακολούθησαν οι Μέλισσες που έπαιξαν τον ύμνο του Ολυμπιακού αλλά και το "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό".

Στην φιέστα ο Ολυμπιακός τίμησε και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τις επιτυχίες του, όπως του στίβου, του βόλεϊ και του μπάσκετ. Παράλληλα και την ομάδα Κ-20. Στις οθόνες του γηπέδου έπαιζαν στιγμές και φωτογραφίες από τους άσους του παρελθόντος.

Βράβευση και αποθέωση Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός τίμησε στο πρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα την μεγάλη προσφορά του. Συγκινημένος ο Αργεντίνος είδε στα μάτριξ στιγμές από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και βραβεύτηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ. Έγινε αντικείμενο λατρείας από όλο το γήπεδο.

"Εεεερνέστο Βαλβέεεεερδε"

Ο Ολυμπιακός είχε ετοιμάσει και μία έκπληξη για τον κόσμο. Παλιοί προπονητές της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον Βαλβέρδε - που καταχειροκροτήθηκε - έκαναν δηλώσεις on camera για τον τίτλο. Οι Ζαρντίμ και Σίλβα μίλησαν και ελληνικά!

Η κούπα στον ουρανό και η... νύχτα έγινε μέρα

Το τέλος της βραδιάς είχε την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης και των παικτών στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεωθούν από τον κόσμο. Παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή από τα χέρια του Γιώργου Στράτου, πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ και η νύχτα έγινε μέρα με τα βεγγαλικά και τον κόσμο να τραγουδάει το "Άντε γειά άντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά" και το "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα