Η Ιμάνυ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού


Η Ιμάνυ έρχεται με τη μπάντα της αυτό το καλοκαίρι για μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 15 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, όπου όπως λέει η ίδια πάντα ονειρευόταν να τραγουδήσει, καλεσμένη από το Φεστιβάλ Αθηνών. Θα τραγουδήσει παλιές, αλλά και νέες επιτυχίες της από τον τελευταίο της δίσκο, The Wrong Kind of War,

που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Μέσα από στίχους τραγουδιών όπως το «Clap your Hands», η φωνή της φτάνει σ’ εμάς σαν κραυγή για ελευθερία, δικαιοσύνη και ισότητα.

Η Ιμάνυ έγινε γνωστή στην Ελλάδα ήδη από το πρώτο της σινγκλ, το «You will never know», που τραγουδήθηκε πολύ, και άλλες επιτυχίες της που αγαπήθηκαν. Η ίδια δηλώνει ότι η επαφή που έχει με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική και η Ελλάδα από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Στο Ηρώδειο, θα τραγουδήσει, με την εξωτική, νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αλλά και δυναμική φωνή της, παλιές, αλλά και νέες επιτυχίες της από τον τελευταίο της δίσκο, «The wrong kind of war», που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Μέσα από στίχους τραγουδιών, όπως το «Clap your hands», η φωνή της φτάνει σ’ εμάς σαν κραυγή για ελευθερία, δικαιοσύνη και ισότητα.

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: κανονικό: από 15 έως 50 ευρώ, φοιτητικό: 10 ευρώ, άνεργοι - ΑΜΕΑ: 5 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων: κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 - εντός στοάς Πεσμαζόγλου (Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 16:00, Σάββατο: 10:00 - 15:00), καταστήματα Reload και βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα