Η δυστυχία να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν στο Studio Κυψέλης


"Η δυστυχία του να έχεις πεθερά την Έμμα Μπράουν" ανεβαίνει στο Studio Κυψέλης, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ρωμανού.

Η ιστορία ξεκινά με την πρωταγωνίστρια Έμμα Μπράουν, η οποία είναι το αγκάθι στην ζωή του ασφαλιστή Αιζακ Μπερνστάιν. Είναι η πεθερά του. Καθηλωμένη στην αναπηρική της καρέκλα και μιας κάποιας ηλικίας, θα έλεγε κανείς, ότι η ζωή μαζί της θα ήταν ήρεμη.

Όμως δυστυχώς για τον Αιζακ ,η χαριτωμένη αυτή κυριούλα....έχει στόμα. Μιλάει πολύ και δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στο γαμπρό της....που βέβαια είναι και λίγο νευρικός.

Η Έμμα Μπράουν όμως δεν είναι ένας διάβολος και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στις ανατροπές του έργου. Αγαπάει τον Αιζακ, όπως τον αγαπάει και η κόρη της η Τζέιν. Είναι απλά, λίγο πιο ζωηρή από ό,τι θα έπρεπε. Έχει ιδιόρρυθμο χιούμορ και κυρίως δεν τα έχει παρατήσει στη ζωή παρά την αναπηρία της.

Ταυτότητα παράστασης:

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ .Παίζουν. ΕΜΜΑ ΜΠΡΑΟΥΝ η Evi Kalymniou , ΑΙΖΑΚ ΜΠΕΡΝΣΤΑΙΝ ο Γιάννης Ρωμανός, ΤΖΕΙΝ ΜΠΕΡΝΣΤΑΙΝ η Μαρία Δρακοπούλου , Mr Γκούντμαν ( Ραβίνος) ο Κώστας Τραφάλης , ΡΙΤΖ ( προϊστάμενος) ο Ξενοφών Χαντζής. ΜΠΕΡΤ ( εφημεριδοπώλης ) ο Konstantinos Menounos. Χορογραφίες : Κωνσταντίνος Μενούνος.

Στην πρεμιέρα, θα είναι διαθέσιμο το νέο βιβλίο του Γιάννη Ρωμανού ,με γενικό τίτλο ΚΩΜΩΔΙΑΙ Ι. Το βιβλίο θα διατεθεί στην τιμή προγράμματος μόνο 5€. Θα, δε, συμπεριλαμβάνει 3 κωμωδίες του συγγραφέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα