Γεωργιάδης: «Όσο η κυβέρνηση καθυστερεί, τόσο η συμφωνία θα είναι πιο επώδυνη»

10:11 5/3/2017 - Πηγή: Pagenews

«Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει σε κάθε περίπτωση» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «και στις δύο συνεντεύξεις του στο CNBC και SKY NEWS» όπου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει» προσπάθησε να στείλει θετικό μήνυμα για την πορεία της χώρας.

Ερωτηθείς για το αν η τοποθέτησή του σε ξένους επενδυτές «ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι φτηνά» ήταν προτροπή «ξεπουλήματος» υποστηρίζει πως «όταν πάω στο εξωτερικό φοράω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» και αντιτείνει λέγοντας: «Ξέρετε κανέναν που να θέλει να έλθει να επενδύσει και να του λες: Έλα τώρα που οι τιμές είναι πολύ υψηλές;»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει εξαιρετικά επιφυλακτικός για το αν «ο κ. Τσίπρας θα πετύχει την προθεσμία της 20ης Μαρτίου για την αξιολόγηση» και δηλώνει ότι «κανείς από τη ΝΔ δεν υποστήριξε ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση».

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Βορίδη ότι «η ΝΔ κακώς ψήφισε το μνημόνιο το 2015» που προκάλεσε την έντονη αντίδραση Μεϊμαράκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι «όσοι προσπαθούν να εμφανίσουν τη ΝΔ σε εσωκομματική σύγκρουση δεν θα τα καταφέρουν» και υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είναι μία φάλαγγα που έχει αναλάβει την ιστορική ευθύνη να διασώσει τη χώρα από τα δεινά του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά και πιστεύει ότι «σε μία εθνική προσπάθεια δύσκολα το ΠΑΣΟΚ θα μείνει αμέτοχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα