Φρέσκα, μυρωδάτα, υγιεινά και ντόπια!


Όχι δεν μιλάω για είδη διατροφής... Παρόλο που μερικές φορές τα αρώματα φρούτων που έχουν σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορείς να τα φας...

Μιλάω για καλλυντικά, για είδη περιποίησης προσώπου και σώματος! Αλλά θα πάρω την ιστορία από την αρχή...

Το καλοκαίρι -μετά τις τόσες βροχές- επιτέλους έφτασε, η θερμοκρασία ανέβηκε δραματικά και ο ήλιος σε "ψήνει" στην κυριολεξία.

Αποφάσισα λοιπόν να φύγω προς κάποια παραλία... οποιαδήποτε παραλία,

οποιαδήποτε θάλασσα! Έτσι ήρθε η ώρα να βρω το μοναδικό προϊόν που δεν λείπει ΠΟΤΕ από τη τσάντα μου, κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες! Το αντηλιακό φυσικά!

Προσπαθώντας τελευταία για οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με το δέρμα μου, σαπούνια, κρέμες, οδοντόκρεμα κ.τ.λ. να έχει όσο γίνεται λιγότερα χημικά, ήταν δεδομένο ότι θα έψαχνα κάτι φυτικό! Προσπαθώντας επίσης να στηρίζω την εγχώρια αγορά, θα έψαχνα να είναι και ελληνικό. Βγήκα λοιπόν στο Χαλάνδρι για να πάρω τα ελάχιστα απαραίτητα και τυχαία πέρασα ακόμα μια φορά έξω από εκείνο το πολύχρωμο, χαρούμενο μαγαζί που μοσχοβολάει!

"Fresh line" η επιγραφή...

Είχα την αίσθηση έως τώρα ότι πουλάει φρέσκα σαπουνάκια και κρέμες που τις αγοράζεις με "το ζύγι" και όντως έτσι είναι. Αλλά αυτή τη φορά στάθηκα λίγο στην βιτρίνα και είδα ότι έχει και συσκευασμένα προϊόντα! Δεν το πολύ σκέφτηκα, μπήκα μέσα να χαζέψω και φυσικά να ευχαριστηθώ λίγο ακόμα τα αρώματα που βγαίνουν από το μαγαζί!

Προς μεγάλη μου έκπληξη, βρέθηκα μπροστά σε μια σειρά φυσικών προϊόντων με ονόματα από την αρχαία Ελλάδα! "Πολύμνια, Ερατώ, Ήρα, Ερμής, Ποσειδώνας, Ορφέας και Ευρυδίκη, Δίας, Περσεφόνη, Δήμητρα και πολλά-πολλά ακόμα που με έκαναν να θυμηθώ οτιδήποτε ξέρω από αρχαία Ελλάδα και μυθολογία! Όλοι οι θεοί του Ολύμπου έχουν μια θέση σε αυτό το φωτεινό μαγαζί, αφού είναι τα ονόματα των προϊόντων, σειρές περιποίησης μαλλιών, κρέμες σώματος για άντρες και γυναίκες, κρέμες προσώπου, σαπούνια, body spray, προϊόντα απολέπισης και γενικά ότι μπορείς να φανταστείς σε ό,τι αφορά το δέρμα και την φροντίδα του!

Προσπάθησα να μην ξεφύγω από τον στόχο παρόλο που οι "σειρήνες" με καλούσαν από κάθε γωνία του μαγαζιού και ρώτησα την κοπέλα που βρισκόταν εκεί αν έχουν αντηλιακά. Έτσι λοιπόν βρέθηκα μπροστά στον "Ήφαιστο" ....ναι! Mε τον Ήφαιστο βρήκα το ταίρι μου για τα καλοκαίρια! Είναι ακριβώς όπως τον ήθελα! Χωρίς χημικά αρχικά, χωρίς σιλικόνη, παραφίνη, parabens και άλλες πολυσύλλαβες λέξεις που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά σίγουρα δεν μου φάνηκε πως κάνουν καλό όταν υπάρχουν! Ο "Ήφαιστος" γεμάτος βότανα, εκχύλισμα από ηλίανθο και καρότο για αντιοξειδωτική δράση, σύμφυτο, αλόη και χαμομήλι που καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, σαμπούκο και Αχιλλέα που βοηθούν στην αποφυγή κηλίδων γήρανσης και με λάδι αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο, μου υποσχέθηκε πως θα με προσέχει στον ήλιο! Θα με προστατεύει θα ενυδατώνει έμενα και τα τατουάζ μου και βέβαια, με τον πιο φυσικό τρόπο!

Πήρα την κρέμα για το πρόσωπο και το γαλάκτωμα για το σώμα με δείκτη προστασίας 30... Είχε και λάδι μαυρίσματος με δείκτη προστασίας 15 αλλά προτιμώ την υψηλή προστασία....

Εξαιρετικό επίσης και το γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο με υπέροχη υφή και άρωμα!!

Όταν κάτι με ενθουσιάζει μπορώ να μιλάω για αυτό για επί ώρες...

Εγώ βρήκα ακριβώς αυτά που ήθελα μέσα στο Fresh line, όπως πιστεύω θα συμβεί και σε όποιον περάσει την πόρτα του! Το εξίσου σημαντικό κομμάτι για εμένα όμως αμέσως μετά την ποιότητα αυτού που αγοράζω, είναι και ότι μέσα σε αυτήν την μοσχοβολιστή "γωνία" του Χαλανδρίου βρήκα ένα ακόμα κομματάκι από το πάζλ μιας ελληνικής προσπάθειας, που εξελίσσεται και εξαπλώνεται έχοντας φτάσει πια να βρίσκεται σε 250 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο (σε 12 χώρες του εξωτερικού!!) μεταφέροντας τα μυστικά και την γνώση των αρχαίων Ελλήνων σε ότι αφορά την αρωματοθεραπεία και την περιποίηση του σώματος!

Με μια σειρά από 400 προϊόντα γεμάτα αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα και βιολογικά λαδάκια... μας εκπροσωπεί με τον πιο άξιο τρόπο, και ταυτόχρονα στηρίζει τη χώρα σε αυτές τις περίεργες εποχές, που αρκετοί αναγκάζονται να φύγουν. Το εργοστάσιο παραγωγής των προϊόντων βρίσκεται στο Κορωπί και απασχολεί Έλληνες υπαλλήλους.

Σίγουρα θα βρεθείς μπροστά σε κάποιο από τα 40 σημεία πώλησης που υπάρχουν στην χώρα μας και εάν είσαι και εσύ σαν και μένα και σε συνεπαίρνουν τα αρώματα... την επόμενη φορά. Πέρασε την πόρτα και θα με θυμηθείς! Ένας παράδεισος αρχαίας ελληνικής φροντίδας και ομορφιάς σε περιμένει!

Keywords
Τυχαία Θέματα