Φέρνει Μπράις Τζόουνς ο Πανιώνιος


Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για την Stoiximan.gr Basket League και εκτός των προσπαθειών που γίνονται εκτός παρκέ, ώστε η ομάδα της Νέας Σμύρνης να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, κινήσεις γίνονται και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν το ρόστερ της νέας σεζόν και μία από τις κινήσεις του συλλόγου είναι

η... άφιξη του Μπράις Τζόουνς. Ο 22χρονος αριστερόχειρας πόιντ γκαρντ αποφοίτησε από το Murray State και την περσινή σεζόν μέτρησε 12 πόντους, 3,5 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα του NCAA. Όπως έδειξε και με την παρουσία του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ο Τζόουνς είναι ένας εκρηκτικός γκαρντ ο οποίος μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα και ο οποίος μπορεί να σκοράρει αλλά και να οργανώσει.

Εκτός του 22χρονου γκαρντ, ο Πανιώνιος έχει συμφωνήσει και με τον νεαρό φόργουορντ Πάτρικ Τζέιλεν Τζάκσον (23 χρονών, 1,98) που την περσινή σεζόν μέτρησε 10 πόντους και 4,3 ριμπάουντ στο UALR και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ενώ ο «Ιστορικός» έχει το βλέμμα του και στον 31χρονο φόργουορντ Εσάιαν Χέντερσον (2,06μ).

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα