Φέργκι - Τζος Ντουχάμελ: Παίρνουν διαζύγιο μετά από οχτώ χρόνια


Ένα ακόμη διαζύγιο ταράζει τα οικογενειακά «νερά» του Χόλιγουντ. Η Φέργκι και ο Τζος Ντουχάμελ παίρνουν διαζύγιο μετά από οκτώ χρόνια γάμου. Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή «ανακοίνωση» κατά την οποία αποκαλύπτει ότι δεν χώρισε... χθες, αλλά εδώ και αρκετούς μήνες.

«Με απόλυτη αγάπη και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι νωρίτερα αυτό το έτος. Για να δώσουμε στην οικογένειά μας την καλύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί, θέλαμε να διατηρήσουμε αυτό το θέμα ιδιωτικό πριν το μοιραστούμε με το κοινό. Είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι με την υποστήριξή μας ο ένας στον

άλλον και στην οικογένειά μας», δήλωσαν στο People.

Βέβαια, οι φήμες προϋπήρχαν, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχαν πραγματοποιήσει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Έλεν Ντετζένερις, ο Ντουχάμελ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τι η Φέργκι έχει περισσότερη υπομονή από αυτόν: «Είναι σίγουρα πιο εξελιγμένη από μένα και πιο υπομονετική».

Η τραγουδίστρια πάντως, από την Τετάρτη βρίσκεται στη Βραζιλία για την προώθηση του νέου της άλμπουμ, ενώ ο πρώην σύζυγός της βρίσκεται στο Λος Άντζελες με τον τετράχρονο γιο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα