Φ. Σκορδά- Γ. Λιάγκας: Τους ένωσε ο έρωτας, τους διέλυσε το... κουτί!


Ύστερα από 8 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά γνωστοποίησαν την περασμένη Κυριακή με μια λιτή ανακοίνωση στην εφημερίδα του κουμπάρου τους Νίκου Χατζηνικολάου, “Real News” την απόφασή τους να χωρίσουν. Ή μάλλον… ότι έχουν ήδη χωρίσει.
“Ναι, δεν είμαστε πια μαζί αλλά έχουμε δυο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα”, ήταν η ανακοίνωση.

Στους δημοσιογραφικούς κύκλους η είδηση του χωρισμού τους δεν ήταν κάτι άγνωστο, καθώς οι χωριστές διακοπές, η απόφασή τους να χωρίσουν τηλεοπτικά και οι ελάχιστες πλέον κοινές δημόσιες εμφανίσεις ένωναν τα κομμάτια του παζλ.

Η γνωριμία
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 στην εκπομπή “Gala” της Μαρίας Σταματέρη και μάλιστα η γνωριμία του ήταν τόσο επεισοδιακή που σχεδόν τσακώθηκαν στον αέρα. "Αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη", ήταν μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, ο φακός των παπαράτσι τους εντοπίζει το 2008 σε κοινή βραδινή έξοδο κι από εκεί ξεκινούν οι φήμες.

Ο γάμος
Στις 20 Ιουνίου 2010 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανέβηκαν τα… σκαλιά της εκκλησίας του Island με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου. Έναν χρόνο μετά γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος Γιάννης, ενώ τον Μάιο του 2014 γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος τους, Δημήτρης.

Η τηλεοπτική συγκατοίκηση
Το 2011 οι δυο τους άρχισαν να παρουσιάζουν το “Πρωινό mou” στο mega για δυο χρόνια, ενώ το 2013 έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι φεύγουν από το μεγάλο κανάλι και μετακομίζουν στον Ant1. Η συνταγή ήταν πολύ επιτυχημένη καθώς αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz, ενώ το ελληνικό κοινό δεν είχε ξαναδεί ζευγάρι να παρουσιάζει εκπομπή γεγονός που υποδέχθηκε με πολλή χαρά προσφέροντας υψηλή τηλεθέαση.

Ο τηλεοπτικός χωρισμός
Φέτος τον Οκτώβριο, η Φαίη Σκορδά βγήκε στην πρεμιέρα της εκπομπής της χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της, καθώς ήταν γνωστό πως δεν θα παρουσίαζαν πλέον την πρωινή εκπομπή μαζί καθώς ο δημοσιογράφος είχε επιλέξει άλλα επαγγελματικά βήματα. Ωστόσο, φάνηκε πολύ λογικό σαν ιδέα καθώς ενδεχομένως η κοινή τους παρουσία να είχε κουράσει και το κοινό αλλά και τους ίδιους, παρόλο που ήταν το μοναδικό ζευγάρι που άντεξε τηλεοπτικά τόσα χρόνια. Θυμίζουμε πως παρουσίασαν και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά το πρωινό του mega σε μια προσπάθεια του καναλιού να συνεχίσει την επιτυχημένη συνταγή μετά την αποχώρησή τους…

Η αρχή του τέλους
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ήταν ένα ζευγάρι που κοινοποιούσε πολύ συχνά τις καθημερινές στιγμές τους στα social media. Γεγονός που σιγά σιγά είχε αρχίσει να γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Φέτος το καλοκαίρι ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μόνος του διακοπές μαζί με φίλους τους κυρίως σε νησιά του Ιονίου, ενώ η Φαίη Σκορδά ήταν στο σπίτι τους στη Μύκονο με τα δυο τους παιδιά και τους γονείς της. Ελάχιστες φωτογραφίες από ολιγοήμερες κοινές διακοπές στις Κυκλάδες καθησύχασαν για λίγο τις φήμες χωρισμού, πριν έρθει η ανακοίνωση την περασμένη Κυριακή.

Οι προσπάθειες επανασύνδεσης
Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο τους προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους και μάλιστα δυο φορές και φαίνεται πως τους ανάγκασε η ίδια η ζωή να το κάνουν. Τον περασμένο Απρίλιο ο Γιώργος Λιάγκας έχασε αιφνιδίως τον πατέρα του, ενώ προς το τέλος καλοκαιριού ο πατέρας της Φαίης Σκορδά υποβλήθηκε σε εγχείριση στην καρδιά. Και στα δυο γεγονότα ο ένας στάθηκε πάρα πολύ στον άλλον, αλλά φαίνεται πως ούτε αυτές οι στιγμές ήταν ικανές να τους κρατήσουν μαζί.

Τα αίτια του διαζυγίου
Δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, ωστόσο φαίνεται πως η καθημερινή επαφή από το πρωί στην εκπομπή έως το βράδυ στο σπίτι τους, ήταν ικανή για να φτάσει το αγαπημένο ζευγάρι σε ένα τέλμα που μοιραία οδήγησε στον χωρισμό τους. Άλλωστε το είχε παραδεχτεί και ο Πέτρος Κωστόπουλος παλαιότερα ότι η καθημερινή επαφή με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή και στην ζωή έκανε κακό και στην δική τους σχέση.

Και τώρα…
Πλέον οι δυο τους συνεχίζουν την ξεχωριστή επαγγελματική τους πορεία, η παρουσιάστρια παραμένει στο “Πρω1νό”, ενώ ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει το Lucky Room που ξεκινά στις 13 Νοέμβρη και το Rising Star. Προς το παρόν μένουν μαζί καθώς προτεραιότητά τους παραμένουν οι δυο γιοι τους, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιώργος Λιάγκας είναι στην αναζήτηση νέας στέγης στην περιοχή της Βουλιαγμένης προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα