Έτοιμος για την 23η ομάδα του ο Αμπρέου!


To 2009 ερχόταν στον Άρη ως το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" των "κιτρίνων", έχοντας άλλωστε θητεία μεταξύ άλλων σε Σοσιεδάδ και Ρίβερ Πλέιτ, σε ηλικία 37 ετών.

Ποιος να του το 'λεγε όμως πως ο "Loco" (μτφ. “τρελός” στα αργεντίνικα) θα προλάβαινε να παίξει σε ακόμη επτά ομάδες και να ετοιμάζεται για την 8η, στα 40 του!

Κι όμως, ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος τον Γενάρη από την Σάντα Τέκλα του Ελ Σαλβαδόρ και σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Βραζιλία, καθώς αναμένεται να υπογράψει στη Μπανκού, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα

Carioca (ερασιτεχνική κατηγορία).

Κάπως έτσι θα "γράψει" 23 το κοντέρ με τις ομάδες που θα έχει αγωνιστεί ο Αμπρέου, με τις υπόλοιπες 22 να είναι οι: Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ (Ουρουγουάη), Σαν Λορέντσο (Αργεντινή), Νασιονάλ (Ουρουγουάη), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (Ισπανία), Γκρέμιο (Βραζιλία), Τέκος (Μεξικό), Κρουζ Αζούλ (Μεξικό), Αμέρικα (Μεξικό), Μοντερέι (Μεξικό), Σινάλοα (Μεξικό), Σαν Λουίς (Μεξικό), Τίγκρες (Μεξικό), Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή), Μπεϊτάρ (Ισραήλ), Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία), Αρης (Ελλάδα), Μποταφόγκο (Βραζιλία), Φιγκεϊρένσε (Βραζιλία), Ροζάριο Σεντράλ (Αργεντινή), Αούκας (Εκουαδόρ), Σολ ντε Αμέρικα (Παραγουάη) και Σάντα Τέκλα (Ελ Σαλβαδόρ).

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα