Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ - Ποιος οδεύει στην έξοδο, ποιος πλησιάζει στην παραμονή


Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο και της παραμονής του στην ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η Λας Πάλμας, που έχει παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει... ακατέβατα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ποσό όχι απλά απαγορευτικό, αλλά... ακατόρθωτο για τα δεδομένα της Ένωσης αυτή τη στιγμή.

Στην ΑΕΚ θα ήθελαν πολύ να ρίξουν

τις απαιτήσεις των Ισπανών, ωστόσο βλέπουν πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης με τις εμφανίσεις του ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του και ψάχνουν ήδη εναλλακτικές λύσεις.

Μάλιστα, σήμερα η "Ώρα" στο πρωτοσέλιδό της είχε "χτύπημα" για πιθανό αντικαταστάτη του Αραούχο, κάτι που δείχνει και τι σκέφτονται στην ΑΕΚ, μιας και η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει εξαιρετική ενημέρωση γύρω από τα ενωσίτικα θέματα και επί της ουσίας... πρόδωσε την εξέλιξη που θα έχουμε στο θέμα του Αραούχο.

αντίθετα με τον Αραούχο, ο Χιμένεθ φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός ολοένα και κερδίζει πόντους στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ για παραμονή και την επόμενη περίοδο. Ιδιαίτερα αν ολοκληρώσει την επιτυχία πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός θα κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα παραμονής.

Keywords
Τυχαία Θέματα