Επαφές Αλαφούζου με κινέζικο κολοσσό για τον Παναθηναϊκό - Φήμες για deal


Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού χωρίς αυτόν και αν ισχύουν όσα έρχονται τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα, τότε εκείνη μπορεί να είναι μια μέρα που θα βρει τους "πράσινους" πολύ ισχυρότερους.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο η ιστοσελίδα contra.gr, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφές με εκπροσώπους ενός κινέζικου κολοσσού για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η εταιρία που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι κινεζικός κολοσσός που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα. Παράλληλα έχει σπουδαία εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συνεργαζόμενη ακόμη και με την Team, την εταιρία διαχειρίσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της UEFA.

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταφέρει το contra.gr, η ανταλλαγή e-mails γινόταν τον τελευταίο καιρό από το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΙ και η κατ' αρχήν συμφωνία λέγεται πως επιτεύχθηκε μόλις την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία η οικογένεια του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού θρηνούσε για το θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζου.

Το deal είναι τεράστιο και εφόσον ανακοινωθεί το ακριβές ύψος του θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση.

Καλά ενημερωμένες πηγές παράλληλα αναφέρουν ότι υπάρχει και δεύτερος ενδιαφερόμενος επενδυτής που αναμένεται να ενεργοποιηθεί εφόσον για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει το deal με τον κινέζικο κολοσσό. Φυσικά, όλα τα παραπάνω μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, αφού μιλάμε για μια συμφωνία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και μέχρι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να είναι άπαντες ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα