Εντυπωσιακό: Χαλάρωση άνευ ενδοιασμών


Τετάρτη βράδυ... Μόλις έχω σχολάσει από τη δουλειά και η παρέα με περιμένει για μία μπύρα. Αν και κουρασμένος, έχω ήδη μπει στο αυτοκίνητο και κατηφορίζω για το κέντρο. Μέσα σε λίγη ώρα βρίσκομαι στο μπαρ μαζί με τους φίλους μου και ο σερβιτόρος περιμένει να του δώσουμε την παραγγελία μας.

Έχω δεύτερες σκέψεις... "Να πιω; Ναι μωρέ, όλοι θα πιουν. Αλλά εκείνοι επιστρέφουν με το Μετρό! Πώς θα οδηγήσω; Κι αν πιω ένα;... σιγά μην σταματήσω στο ένα".

Όσο αναλύω τους προβληματισμούς μου, διαπιστώνω ότι όλοι με κοιτούν, αφού

έχουν παραγγείλει μία γύρα από την αγαπημένη μας μπύρα. "Τι σκέφτεσαι ρε Κώστα;" με ρωτούν. Με κοιτάει και ο σερβιτόρος, ο οποίος περιμένει τον... αναποφάσιστο πελάτη του (εμένα) να παραγγείλει. "Παιδιά, δεν θα πιω, οδηγώ" τους απαντάω.

Όμως ο σερβιτόρος ευγενικά παρεμβαίνει λέγοντας ότι έχει τη λύση.

"Θα σας προτείνω μία μπύρα άνευ αλκοόλ που όμως έχει αυθεντική γεύση μπύρας! Είναι κανονική μπύρα απλά δεν έχει αλκοόλ. Θα σας δροσίσει, θα σας χαλαρώσει και δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει η επιστροφή στο σπίτι. Θα γίνει με ασφάλεια και άνευ ανησυχίας".

Αμέσως του απαντάω "φέρε μία να την δοκιμάσω" και έτσι και έγινε. Παρόλο που ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, όπως κάθε φορά που δοκιμάζω κάτι καινούργιο, διαψεύστηκα από την πρώτη γουλιά, αλλά και από την πρώτη ματιά. Η αυθεντική και πλούσια γεύση της, το χρώμα της και ο δροσιστικός χαρακτήρας της ήταν οι λόγοι με διέψευσαν, ακόμα και εμένα που δεν θα επέλεγα μια μπίρα άνευ αλκοόλ σε κάποια άλλη περίσταση.

Απόλαυση άνευ προηγουμένου!

Και κάτι άλλο που σκεφτόμουν… Ως γνωστόν, το αλκοόλ διαθέτει αρκετές θερμίδες και η μπύρα που δοκίμασα απόψε είναι FIX Άνευ οπότε και δεύτερο καλό, διαθέτει τις λιγότερες θερμίδες! Ιδανική και για τη γυναίκα μου, λοιπόν. Θα της προτείνω να τη δοκιμάσει άνευ ενδοιασμών…

Keywords
Τυχαία Θέματα