Χούλιγκανς της Φενέρ μαχαίρωσαν οπαδούς του Ολυμπιακού στην Πόλη (pics &vid)


Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Κωνσταντινούπολη, όπου αρχίζει το απόγευμα το Final Four της Euroleague.

Χούλικγανς της Φενέρμπαχτσέ επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού σε κεντρικό δρόμο της πλατείας Ταξίμ, και μαχαίρωσαν έναν στο πόδι, ενώ χτύπησαν άλλον έναν στο πρόσωπο. Οι Τούρκοι

είχαν επάνω τους λάμες, μαχαίρια και πέτρες.

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα, τέσσερις Τούρκοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την γειτονική χώρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν χτυπήματα και ένας από αυτούς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Όπως μεταδίδει ο τουρκικός τύπος, στους οπαδούς του Ολυμπιακού βρέθηκε και μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα μέχρι στιγμής.

Στα επεισόδια χρησιμοποιήθηκαν βεγγαλικά και καπνογόνα, ενώ το κυνηγητό και οι συμπλοκές έγιναν γύρω από την πλατεία. Όπως αναφέρεται στην Τουρκία, οι Τούρκοι ήταν οπαδοί της Φενερμπαχτσέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή η κατάσταση έχει εκτονωθεί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





Keywords
Τυχαία Θέματα