"Είδα το όπλο και δεν μίλησα καθόλου. Αν πυροβολούσε;"

13:17 9/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Τρομοκρατημένος εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κυψέλη που έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας χθες το βράδυ. Ο "ληστής με την κουκούλα" μπήκε περίπου στις 23:00 στο πρακτορείο και με την απειλή όπλου άρπαξε περίπου 2.100 ευρώ και εξαφανίστηκε.

«Ήταν περίπου στις 23:10… Είχαμε δύο πελάτες μέσα. Φορώντας την κουκούλα του μπουφάν του ήρθε εδώ στο ταμείο και με την απειλή του όπλου μου πήρε τα λεφτά…», λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο οποίος ένιωσε τον φόβο και γι' αυτό υπάκουσε στις εντολές.

«Με το

που μπήκε μέσα με την κουκούλα στις έντεκα το βράδυ κατάλαβα ότι κάτι κακό θα γίνει… είδα το όπλο και δεν μίλησα καθόλου… τι να έκανα; Και άμα πυροβολούσε;», λέει και περιγράφει τον ληστή ως άνδρα μέτριου αναστήματος, που μιλούσε καθαρά ελληνικά και αποχώρησε πεζός από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, η Κυψέλη είναι μια δύσκολη περιοχή όπου η εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι περιορισμένη τις βραδινές ώρες και τις πρωινές περιορίζεται σε απλές βόλτες των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα