Έχει και η Hyundai δικό της …GTI;


Οι κορεάτες ούτε που έχουν στο μυαλό τους – τουλάχιστον – με τη συγκεκριμένη έκδοση την οικονομία καυσίμου. Ποιοι ρύποι, και ποια οικολογία. Εδώ, οι αριθμοί φανερώνουν αγωνιστικές ορέξεις: Το νέο i30 Ν έχει ταπεραμέντο στις επιδόσεις.

Όλα αυτά με αρωγό ένα νέο 4-κύλινδρο T-GDI turbo κινητήρα 2.0-λίτρων που προσφέρει μέχρι 275 ίππους και ροπή 353 Nm. Όλα αυτά με υψηλή απόκριση και γραμμική ισχύ

εξόδου που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Hyundai Motor.

Είναι το πρώτο μοντέλο υψηλών επιδόσεων , κατασκευασμένο για να προσφέρει εκπληκτική οδηγική απόλαυση για όλους. Όπως σημειώνει και η Hyundai, η σειρά N γεννήθηκε στο Namyang της N. Κορέας και ολοκληρώθηκε στη πίστα Nürburgring.

Το 'N' (που εμπνέεται από το σχήμα ενός σικέιν αγωνιστικού περάσματος) αντιπροσωπεύει την ουσία της εξέλιξης των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της Hyundai Motor.

Το Νέο Hyundai i30 “N” δημιουργήθηκε με την οδηγική συγκίνηση στο επίκεντρο. Είναι περιττό να αναφέρουμε μια πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων που συμπλέουν με τις υψηλές επιδόσεις. Πάντως, ο οδηγός θα έχει στη διάθεση του πέντε διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών N και N Custom.

Η φίρμα από την Κορέα υπόσχεται ότι και ο ήχος θα ακολουθεί τα σπορ μονοπάτια με την αδρεναλίνη, να ανεβαίνει και άλλο στα ύψη.

Οι επιθετικοί εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς και κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή, η αεροδυναμική πίσω αεροτομή με τριγωνικό φως πέδησης, η εξάτμιση διπλού σιγαστήρα, οι ζάντες 18 και 19 ιντσών, τα σπορ καθίσματα, και το χαρακτηριστικό γαλάζιο εξωτερικό χρώμα εμπνευσμένο από την Hyundai Motorsport είναι μερικά από τα εσωτερικά του και εξωτερικά του σχεδιαστικά καλούδια που συμπληρώνουν την ενισχυμένη, σπορ εικόνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα