Δώρα Ζέμπερη: Απολογείται σήμερα 58χρονος δολοφόνος της εφοριακού (pics)


Σε βάρος του, 58χρονου, ο οποίος σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Ο πελάτης μου δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Πήγε να κλέψει μια τσάντα και μετά από πάλη κατέληξε σε ανθρωποκτονία» υποστήριξε ο δικηγόρος του δολοφόνου στον ΑΝΤ1. Ισχυρίστηκε επίσης ότι την ώρα της δολοφονίας ο 58χρονος βρισκόταν σε στερητικό

σύνδρομο και πως η ομολογία του δόθηκε χωρίς την παρουσία συνηγόρου.

Η αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα το όνομα και τις φωτογραφίες του 58χρονου που κατακρεούργησε την Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β.Νεκροταφείο, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία. Οταν εμφανίστηκε την Τετάρτη στα δικαστήρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί, δέχθηκε άγρια επίθεση. Συγγενείς της άτυχης Δώρας αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό γύρω του και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσουν συγκρατώντας τη μητέρα του θύματος που φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο» και τον πατέρα, ο οποίος φώναζε «αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».



Keywords
Τυχαία Θέματα