Διώξτε το φούσκωμα του Πάσχα - 4 τιπς


Το Πάσχα μπορεί να πέρασε, ωστόσο, η κραιπάλη από την προηγούμενη ημέρα φαίνεται στο σώμα σου.

Το φούσκωμα είναι εκεί και σου θυμίζει όλο το αρνί και τα κρεατικά που έφαγες, κάνοντάς σε να σκέφτεσαι ποια δίαιτα πρέπει να ξεκινήσεις, Η αλήθεια είναι, όμως, πως δεν χρειάζεται, μιας και τέσσερα μικρά βήματα μπορούν να σε κάνουν να... ξεφουσκώσεις και να χάσεις και ένα-δυο κιλά!

Μικρά, συχνά γεύματα

Το σώμα σου δεν πρέπει να λιμοκτονεί, με τα μικρά

και συχνά γεύματα να διατηρούν τα επίπεδα της γλυκόζης σε φυσιολογικά επίπεδα. Άσε που έτσι δεν θα τσιμπολογάς από δω και από εκεί.

Θυμήσου τα σνακ

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι υπέροχα και δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου, αλλά πόσα να φας σε δεκατιανό και απογευματινό… τα βαριέσαι.

Μια καλή εναλλακτική είναι να βάλεις στο μπλέντερ τα αγαπημένα σου φρούτα μαζί με λίγο γάλα και να φτιάξεις ένα λαχταριστό smoothie. Εάν πάλι δεν θες μπορείς να κόψεις αγγουράκια και καροτάκια σε στικς και να τα βουτήξεις σε γιαούρτι ή τυρί τύπου spread. Φυσικά, μην ξεχνάς πως υπάρχουν και οι ξηροί καρποί!

Ξέχνα το αλκοόλ και τα γλυκά

Για ένα μικρό διάστημα μπορείς να κρατηθείς μακριά από την πολύ ζάχαρη, αντικαθιστώντας τις πάστες και τα προφιτερόλ, με μαύρη σοκολάτα.

Την ίδια ώρα. άσε το αλκοόλ και σε περίπτωση που θες να πιεις επέλεξε ένα ποτήρι κρασί.

Γυμνάσου

Η γυμναστική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και γενικά δεν γίνεται να την παραλείπεις. Αν βαριέσαι το γυμναστήριο, τώρα που ανοίγει ο καιρός μπορείς να πηγαίνεις για περπάτημα ή κολύμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα