Δίνει τα... ρέστα του ο Παναθηναϊκός για Πούκι


Το σίριαλ Τεέμου Πούκι συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί η ελληνική παροιμία να λέει: «Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός», όμως, στη προκειμένη περίπτωση ο πεθερός (Μπρόντμπι) παίζει μεγάλο ρόλο λόγω του συμβολαίου του παίκτη.

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τον δανέζικο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και η Μπρόντμπι αν δεν τον δώσει από τώρα θα τον χάσει σε λίγους μήνες χωρίς αντάλλαγμα.

Ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός!

Ομως, επειδή μιλάμε για ένα

βασικότατο στέλεχος της οι Δανοί αξιώνουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσουν στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, επιθυμούν ένα ποσό της τάξης 1,3-1,5 εκατομμύρια ευρώ με το τριφύλλι να είναι διατεθειμένο σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου να υπερβεί το ένα εκατομμύριο ευρώ ακόμα και αν αυτό γίνει με μπόνους (συμμετοχών-γκολ) ή μεταπώλησης!

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού έχει ταξιδέψει στη Σκανδιναβία και είναι σε συνεχείς συζητήσεις με την Μπρόντμπι για να κλείσει το deal και ο Πούκι να ντυθεί στα πράσινα. Ο πράσινος... διαπραγματευτής μίλησε με τους Δανούς πριν το ματς με τη Λίνγμπι, μετά το παιχνίδι και σήμερα φαίνεται πως θα είναι το κρίσιμο ραντεβού.

«Θέλω Παναθηναϊκό, προετοιμάζομαι για την Πέμπτη»

Ο 27χρονος στράικερ θέλει σαν τρελός να έρθει στην Ελλάδα και δεν το κρύβει, αφού μίλησε μετά το νικηφόρο ματς με τη Λίνγκι (5-3) στο οποίο έχασε πέναλτι: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, οπότε φυσικά με ενδιαφέρει. Είχα επικεντρωθεί μόνο στον αγώνα κατά της Λίνγκμπι, οπότε δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση αναφορικά με την πιθανή μεταγραφή μου. Δεν σκεφτόμουν αν θα πρέπει να αλλάξω σύλλογο, ενώ ήμουν στο γήπεδο. Έχασα ένα πέναλτι στην αρχή κι αυτό έκανε πιο δύσκολο το παιχνίδι για μένα», είπε ο Πούκι ψηφίζοντας «δαγκωτό» Παναθηναϊκό!

Ο Πούκι ρωτήθηκε αν με τη Λίνγκμπι ήταν το τελευταίο του ματς με τη Μπρόντμπι στο γήπεδο της και... απέφυγε να απαντήσει ευθέως: «Δεν έχω ιδέα πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση προετοιμάζομαι για το ματς της Πέμπτης στο Σπλιτ. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League αποκλείοντας τη Χάιντουκ».

Οι Δανοί δημοσιογράφοι πίεσαν τον Φινλανδό συνεχίζοντας την ερώτηση: «Αν αυτό ήταν το τελευταίο σου ματς, τι θα έλεγες στους φιλάθλους της Μπρόντμπι;» Ο Πούκι γέλασε και είπε: «Χαχα. Αν αυτό ήταν γεγονός τότε κάτι θα έλεγα. Τώρα δεν υπάρχει λόγος για υποθέσεις. Οπως είπα προετοιμάζομαι για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Αυτό έχω να πω μόνο...».

Η μη συμμετοχή στα πλέι οφ και η οικογενειακή σχέση με τον Λουντ

Υπενθυμίζουμε πως ο Φινλανδός άσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του Europa League σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί επί της Καμπάλα.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Πούκι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ρόμπι Λουντ και δεν θα χρειαστεί αρκετό χρόνο προσαρμογής μιας και η δίδυμη αδερφή του Πούκι με την γυναίκα του Λουντ είναι κολλητές φίλες. Δηλαδή εκτός ότι είναι συμπατριώτες, έχουν και οικογενειακή σχέση. Μάλιστα, ο Πούκι τον Δεκέμβρη θα γίνει και μπαμπάς με την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και οι φίλοι του τριφυλλιού ευελπιστούν να γεννηθεί στην Ελλάδα.

Το κράξιμο και το κλάμα για Πούκι

Μετά το ματς με τη Λίνγκμπι οι φίλοι της Μπρόντμπι μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook σχολίασαν την εμφάνιση του Φινλανδού φορ με τα σχόλια να είναι μια κρύο, μια ζέστη. «Ο Πούκι είναι ήδη σε μια παραλία στην Ελλάδα», ανέφερε ένας Δανός φίλαθλος, ενώ μια κοπέλα έγραψε: «Θα κλάψω αν πουληθεί ο Πούκι, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ποιος στο διάολο θα αντικαταστήσει τον τοπ σκόρερ; Ειλικρινά, ελπίζω να υπάρχει ένας σοβαρός αντικαταστάτης και όχι απλά μια λύση ανάγκης». Τέλος, ένας άλλος είπε: «Απλά πουλήστε τον. Χαμένη ευκαιρία και πέναλτι. Διώξτε τον τώρα»...

Για το πόσο υπολογίζουν τον Πούκι στην Μπρόντμπι φάνηκε και από το promotion για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, όπου ο Φινλανδός είναι στη φωτογράφιση μαζί με άλλους δύο παίκτες της Μπρόντμπι. Αν τελικά, οι Δανοί τον παραχωρήσουν πρέπει να κάνουν και νέο διαφημιστικό.

Το σενάριο με Ρεν

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται, όμως, πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Τίμου Πούκι με τη Ρεν να είναι ο τελευταίος σύλλογος που ακούστηκε για τον Φινλανδό επιθετικό. Οι Γάλλοι φέρεται να επιθυμούν τον Σκανδιναβό φορ της Μπρόντμπι και με τον Πούκι να κλείσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα