Δήμος Περιστερίου: Οργανώνει Ομάδα Εφήβων με θέμα "Ανακαλύπτω τον εαυτό μου»"


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», στα πλαίσια των δράσεων του, οργανώνει Ομάδα Εφήβων με θέμα «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου».

Η Ομάδα απευθύνεται σε έφηβους/νέους ηλικίας 16-21 ετών.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να εκφράσουν προσωπικές τους δυσκολίες, να μοιραστούν συναισθήματα, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Η Ομάδα θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα χρησιμοποιηθούν τεχνικές όπως το κολάζ, η ζωγραφική,

η δραματοποίηση κλπ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (έως 12 μέλη). Η Ομάδα θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 14:30-16:30 και θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email [email protected], έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά μέχρι και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Για του έφηβους ηλικίας κάτω των 18 ετών, απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων.

Τον συντονισμό της Ομάδας θα έχει η κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη Οδοιπορικού.
Όλες οι δράσεις του Κέντρου υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα