Δικαίωση για τη Μελάνια Τραμπ – Η Daily Mail την αποζημειώνει και της ζητά “συγγνώμη”


Δημόσια συγγνώμη είπε στην Μελάνια Τραμπ η Daily Mail για άρθρο που δημοσίευσε και αναφερόταν στη σταδιοδρομία της Πρώτης Κυρίας ως μοντέλο.

Η Μελάνια είχε καταθέσει μήνυση ζητώντας 150 εκατ. δολάρια, υποστηρίζοντας πως το άρθρο της είχε κοστίσει εκατομμύρια δολάρια.

Άνθρωπος που γνωρίζει την υπόθεση αναφέρει πως ο συμβιβασμός κατέληξε στα 3 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένων και των νομικών εξόδων.

"Μελάνια Τραμπ, μία συγγνώμη" ήταν ο τίτλος του άρθρου, αναφέροντας:

ιστοσελίδα Mail Online και η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το θέμα της 20ής Αυγούστου του 2016 για τη Μελάνια Τραμπ όπου αμφισβητούσε τη φύση της δουλειάς της ως επαγγελματίας μοντέλο,αφήνοντας ισχυρισμούς ότι παρείχε άλλες υπηρεσίες πέρα από το μόντελινγκ. Το άρθρο έγραφε ότι η κ. Τραμπ αλλά και ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου της αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ το άρθρο αναφέρει ότι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς. Το άρθρο ισχυρίστηκε επίσης ότι ο κύριος και η κυρία Τραμπ ενδέχεται να είχαν συναντηθεί τρία χρόνια πριν συναντηθούν στην πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντας την πραγματική τους συνάντηση ως "τέχνασμα".

Δεχόμαστε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί σχετικά με την κ. Τραμπ δεν είναι αληθείς και θα αποσύρουμε τα δημοσιεύματα. Ζητούμε συγγνώμη από την κ. Τραμπ για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που προκάλεσε αυτή η δημοσίευση.

Για να τακτοποιήσουμε τις δύο αγωγές της κ. Τραμπ εναντίον μας, συμφωνήσαμε να καταβάλουμε αποζημίωση και τα δικαστικά της έξοδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα