Διακοπές σε… κοντέινερ!

10:56 4/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Την ώρα που αυτήν την εποχή στην Ελλάδα διαπραγματευόμαστε την τιμή σε κάθε ετοιμόρροπο "rent room" (!) στην άλλη πλευρά του πλανήτη έχουν περάσει το ζήτημα "ξενοδοχείο" σε άλλο επίπεδο!

Μετά από τα δωμάτια που ήταν φτιαγμένα πάνω σε δέντρα, μια ακόμα εναλλακτική προσέγγιση στο κομμάτι της φιλοξενίας έχει κάνει την εμφάνιση της. Κοντέινερ που χρησιμοποιούν στη ναυτιλία για μεταφορές είναι τα νέα

πολυτελή ξενοδοχεία που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα μιλήσουμε για το πρώτο -τέτοιου είδους- ξενοδοχείο που φτιάχτηκε στην περιοχή Changski της Κίνας. 21 δωμάτια κατασκευασμένα μέσα σε κοντέινερ, απογειώνουν την έννοια της πολυτελείας, έχοντας στο εσωτερικό τους παραδοσιακά κινεζικά έπιπλα, high design αντικείμενα, ιδιαίτερα φώτα και ότι άλλη μπορεί να σου έρθει στο μυαλό όταν ακούς την λέξη "luxury".

Το ξενοδοχείο έχει δωμάτια 50 και 100 τετραγωνικών, και εάν σας ακούγεται μικρός χώρος για υπέρ πολυτελές κατάλυμα, είναι σίγουρο ότι δεν σου λείπει τίποτα αν βρεθείς εκεί!

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του είχε διάρκεια μόνο 3 μήνες! Μια υπέροχη ιδέα και μια τουριστική "μόδα" με πραγματικό ενδιαφέρον αφού απογειώνει την έννοια της "ανακύκλωσης" επαναχρησιμοποιώντας κάτι το οποίο θεωρητικά είναι "άχρηστο". Επίσης το καλό για τους ιδιοκτήτες του εν λόγο εγχειρήματος είναι πως μπορούν να το ξεστήσουν και να το στήσουν από την αρχή εύκολα, σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το "Xiang Xiang pray house":

Keywords
Τυχαία Θέματα