Δεν κάνει πίσω η NOVA - Ζητάει μείωση ομάδων και πλέι οφ πρωταθλητή


Αναξιόπιστους χαρακτηρίζει για ακόμα μια φορά τους προέδρους και τους παράγοντες της ΠΑΕ η NOVA. Μάλιστα, τους καλεί να υλοποιήσουν άμεσα τις αποφάσεις που έλαβαν τον περασμένο Μάρτιο και οι οποίες έκαναν λόγο για μείωση των ομάδα της Super League από 16 σε 14 και την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ.

Μετά το πέρας του Δ.Σ. της λίγκας, στελέχη του συνδρομητικού καναλιού που ρωτήθηκαν για τις εξελίξεις, έλεγαν χαρακτηριστικά ότι απομένει μόλις

ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος, κι όμως οι ΠΑΕ και η Super League δεν έχουν υπογράψει καν την προκήρυξη, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά σε αυτήν τις αποφάσεις που έχουν ήδη παρθεί, δηλαδή τη μείωση των ομάδων και την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ.

Πρόσθεταν παράλληλα, ότι το να υλοποιηθούν αυτές οι αποφάσεις αποτελεί το ελάχιστο καθήκον των παραγόντων των ΠΑΕ για να ανακτήσουν την χαμένη αξιοπιστία του συνεταιρισμού.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κόντρα μεταξύ λίγκας και NOVA καλά κρατεί και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και καθυστέρησης της σέντρας του επόμενου πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα