Δεν έχει ξανά γίνει - 20.000 οπαδοί περίμεναν χθες την αποστολή του Παναθηναϊκού (pics &vids)


Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, εγχώριους και ευρωπαϊκούς, έχει σημειώσει τεράστιες νίκες, όμως το χθεσινό... ξέσπασμα του κόσμου του δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Η νίκη και το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ έφεραν ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του τριφυλλιού, που περίμενε την αποστολή χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ και ο αριθμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περισσότεροι

από 20.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κλειστό για να υποδεχτούν την ομάδα και να αποθεώσουν τους πρωταθλητές, οι οποίος έζησαν μαγικές στιγμές και πήραν μια... πρώτη γεύση για αυτό που θα επικρατήσει σήμερα στη φιέστα και την απονομή.

Η πρώτη δόση του... πανικού που πήρε η αποστολή του Τριφυλλιού ήταν στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου εκεί περίπου 400 οπαδοί περίμεναν το πούλμαν της ομάδας για να το συνοδεύσουν μηχανοκίνητα μέχρι το ΟΑΚΑ! Μάλιστα ο Τζέιμς Γκιστ ανέβασε και ένα βίντεο από την οροφή του πούλμαν και πίσω του να φαίνονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ακολουθούσαν με τα μηχανάκια, ενώ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης μας έβαλε στο κλίμα με συνθήματα μέσα από το πούλμαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου.

Η αποστολή έφτασε τελικά στο ΟΑΚΑ μετά τη 01:00 το ξημέρωμα και έγινε χαμός! Οι νταμπλούχοι Ελλάδος γνώρισαν την αποθέωση και ενδεικτικό της... τρέλας που επικρατούσε στο Μαρούσι είναι και το παρακάτω βίντεο με τον Αντώνη Φώτση να φωνάζει συνθήματα μαζί με τους οπαδούς της ομάδας.



Keywords
Τυχαία Θέματα