Δάφνη: Η αστυνομία περιμένει κι άλλες μαρτυρίες για τον βιαστή

19:39 7/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Μέσω αγγελίας ή Facebook φέρεται να προσέγγιζε ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης τα υποψήφια θύματά του, ζητώντας κοπέλες για να τον βοηθούν στο σπίτι.

Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να είχαν έρθει σε επικοινωνία μαζί του κι άλλα κορίτσια, να συναντήθηκαν στο σπίτι του κι επειδή κατάφεραν να ξεφύγουν να μην έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία από ντροπή.

Στο προφίλ του στο Facebook ο 52χρονος εμφανιζόταν ως ο ήρωας κόμικ Daredevil (ο οποίος ήταν τυφλός).

Ο

52χρονος φαίνεται πως είχε έντονη δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πραγματοποιούσε καθημερινά πολλές αναρτήσεις και ερχόταν σε επαφή με δεκάδες άτομα.

Μήπως δεν είναι τυφλός;

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός, καθώς με μια πρώτη μακροσκοπική εξέταση τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αναπηρία του φαίνεται να είναι πλαστά. Παράλληλα οι αστυνομικοί πρόκειται να εξετάσουν εάν με αυτόν τον τρόπο ειχε καταφέρει να εισπράττει επιδόματα αναπηρίας.

Η ανάρτηση κοπέλας στο Facebook

Ανατριχιαστική είναι η ανάρτηση που είχε κάνει μια νεαρή κοπέλα τον Δεκέμβριο του 2016 στο Facebook και η οποία προειδοποιούσε πως μια αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία ήταν από επίδοξο βιαστή που αναζητούσε θύματα με πρόσχημα την τυφλή ξαδέλφη του.

Όπως θα δείτε, η κοπέλα δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού, αφού αντιλήφθηκε από τον τρόπο που της μιλούσε ο συγκεκριμένος τύπος περί τίνος πρόκειται και μάλιστα ειδοποίησε τόσο τη Χρυσή Ευκαιρία, όσο και την Αστυνομία. Η συγκεκριμένη αγγελία βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της αστυνομίας, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδέεται με τον βιαστή της Δάφνης και "τσεκάρουν" το τηλέφωνο της αγγελίας προκειμένου να δουν αν έχει κάποια σχέση με εκείνον.

Keywords
Τυχαία Θέματα